.

.

MOOKEENONE Villogó Relé 12V 5-Pin EP27 FL27 LED LED lámpa Lámpák Hyper Flash Kiegészítők

MOOKEENONE Villogó Relé 12V 5-Pin EP27 FL27 LED LED lámpa Lámpák Hyper Flash Kiegészítők

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Az 1 darab 5-pin EP27 LED Elektronikus Villogó Relé rögzítésére indexet index kérdésEz fogja megoldani a LED kapcsolódó indexet, problémák, mint a gyors villogó, nem villog, vagy izzó kiégett figyelmeztetés a műszerfalon.Nem old meg minden problémát a fedélzeti számítógép a hibák gyorsan villog.Ez az 5-pin EP27 Elektronikus LED Villogó Relé működik, a 12 V.Ez rögzíti a Hyper Villogó különböző járművek alábbi egyszerű plug and play hozzáadása nélkül egy sor külső terhelés ellenállások.Modell : 5pin EP27. Jellemzők : Az 1 darab 5-pin EP27 LED Elektronikus Villogó Relé rögzítésére indexet index kérdés.Ez fogja megoldani a LED kapcsolódó indexet, problémák, mint a gyors villogó, nem villog, vagy izzó kiégett figyelmeztetés a műszerfalon.Nem old meg minden problémát a fedélzeti számítógép a hibák gyors flashing This 5-pin EP27 Elektronikus LED Villogó Relé működik, a 12 V.Ez rögzíti a Hyper Villogó különböző járművek alábbi egyszerű plug and play hozzáadása nélkül egy sor külső terhelés ellenállások.Specifikáció : Modell : 5pin EP27 Voltage : 12 VFitment : 5 Pin Output : 40 ADimension : 30 mm (L) x 30 mm (W) x 29mm (H) Működési Hőmérséklet : -40°C ~ +80°CLifelong : 400 dolgozik hours Fix indexet index issue Easy Plug-and-play installation Direct helyettesíti a meglévő jelző relé (plug & play)a Csomag Tartalmazza : 1*Relay Note : 1.A LED-fény jelző nem helyettesíti az összes villogó relé.Megrendelés előtt, kérjük, ellenőrizze az 5-pin konfiguráció megegyezik a jármű.Általában talál az exhibicionista pin ki nyomtatott a exhibicionista.Hiba, hogy ellenőrizze ezt a telepítési egy inkompatibilis jármű, fújd ki a biztosítékot, elpusztítani a vészvillogó érvénytelen az exhibicionista garancia.Ez egy normális, hogy kattintson a hang a flash relé.Mivel a hőmérséklet változása, a hőmérséklet alacsonyabb lesz, majd a kattintson a hang jelenik meg könnyen.Mivel az autót vezet, a hőmérséklet meredeken emelkedik, majd a frekvencia kattintson a hang lesz alacsonyabb vagy is eltűnik.

További részletek

Model:
5pin EP27
Voltage:
12V
Fitment:
5 Pin
Output:
40A
Dimension:
30mm (L) x 30mm (W) x 29mm (H)
Operating Temperature:
-40°C ~ +80°C
Lifelong:
400 working hours
Fix turn signal blinker issue:
Easy Plug-and-play installation:
Direct replacement for your existing indicator relay (plug & play):
Package Included:
1*Relay:
Note:
1.The LED flasher does not replace all flasher relay. Before ordering, please make sure the 5-pin configuration is the same as your vehicle's. You can usually find your flasher pin out printed right on your flasher. Failure to check this and installation in an incompatible vehicle can blow your fuse, destroy the flasher and void the flasher warranty.:
2.It is a normal that there is a click sound in the flash relay. As the temperature changes, the temperature becomes lower, and the click sound appears easily. As the car drives, the temperature rises sharply, and the frequency of click sound becomes lower or even disappears.:
A vevők választása