.

.

BatlFrist Varrógép Borító 4 Tároló Zsebek,Varrógép Porvédő Univerzális, a Legtöbb Szabványos Énekes & Testvér & Bernina Gépek (Piros)

BatlFrist Varrógép Borító 4 Tároló Zsebek,Varrógép Porvédő Univerzális, a Legtöbb Szabványos Énekes & Testvér & Bernina Gépek (Piros)

HUF 1439.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1Termék méret : Porvédő kifejezetten háztartási varrógépek, méret : 16.5*13inch , összhangban a legtöbb modell az énekes testvére. A termék jellemzői : erős, nem összeomlik, speciális edzett anyag, ellenáll egy bizonyos súlyt, majd változatlan marad.Termék funkció : porálló, vízálló, karcolásálló, hairproof.annak érdekében, hogy a varrógép nem fedezi a por, törmelék, ha nem használja, valamint védi a varrógép a gyermekek, valamint a háziállatok. Tárolási funkció.Négy különböző méretű eszköz tároló zsebek, hogy tartsa az eszközök általánosan használt varrógép, mint pl. olló, vonalzó, utasítások, szövet, stb.CÉLJA, GARANCIÁVAL:Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, s mi válaszolunk, amint lehetséges.Termék méret : Porvédő kifejezetten háztartási varrógépek, méret : 16.5*13inch , összhangban a legtöbb modell az énekes testvére. A termék jellemzői : erős, nem összeomlik, speciális edzett anyag, ellenáll egy bizonyos súlyt, majd változatlan marad.Termék funkció : porálló, vízálló, karcolásálló, hairproof.annak érdekében, hogy a varrógép nem fedezi a por, törmelék, ha nem használja, valamint védi a varrógép a gyermekek, valamint a háziállatok. Tárolási funkció.Négy különböző méretű eszköz tároló zsebek, hogy tartsa az eszközök általánosan használt varrógép, mint pl. olló, vonalzó, utasítások, szövet, stb.CÉLJA, GARANCIÁVAL:Ha bármilyen kérdése van a termékekkel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, s mi válaszolunk, amint lehetséges.A méretei ez a csomag : 16.5*13 hüvelyk,összhangban a legtöbb modell az énekes testvére.Ez a táska speciális edzett anyag, ellenáll egy bizonyos súlyt, majd változatlan marad.porálló, vízálló, karcolásálló, hairproof.annak érdekében, hogy a varrógép nem fedezi a por, törmelék, ha nem használja, valamint védi a varrógép a gyermekek, valamint a háziállatok.Ezt a táskát már 4 különböző méretű eszköz tároló zsebek, hogy tartsa az eszközök általánosan használt varrógép, mint pl. olló, vonalzó, utasítások, szövet, stb.

További részletek

A vevők választása