.

.

DKKY Szimulációs Modell Autó M3 Hatszögletű Csavar Fém Kerékagy Csavar Készlet Metrikus Csavarok RC Modell Autó 30DB (M3*10)

DKKY Szimulációs Modell Autó M3 Hatszögletű Csavar Fém Kerékagy Csavar Készlet Metrikus Csavarok RC Modell Autó 30DB (M3*10)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 Ez a kiváló minőségű, csavaros acél, amely szilárd, tartós.Telepítve a fém központ, valamint a külső hatszög reálisabb, mint a hagyományos csavarokat. Felszerelt hatszögletű csavarhúzó átalakítás ujjú, lehet szétszedni, 2.0 csavarhúzó közvetlenül. Ez esetben a módosítás 1,9, illetve 2.2 inch, fém kerekek.A csomag tartalmazza 30db csavart, 1 eszköz, hogy megfeleljen a jármű használata. Ez a kiváló minőségű, csavaros acél, amely szilárd, tartós.Telepítve a fém központ, valamint a külső hatszög reálisabb, mint a hagyományos csavarokat. Felszerelt hatszögletű csavarhúzó átalakítás ujjú, lehet szétszedni, 2.0 csavarhúzó közvetlenül. Ez esetben a módosítás 1,9, illetve 2.2 inch, fém kerekek.A csomag tartalmazza 30db csavart, 1 eszköz, hogy megfeleljen a jármű használata.Leírás : https : 1. Ez a kiváló minőségű, csavaros acél, amely szilárd, tartós.Telepítve a fém központ, valamint a külső hatszög reálisabb, mint a hagyományos csavarokat. Felszerelt hatszögletű csavarhúzó átalakítás ujjú, lehet szétszedni, 2.0 csavarhúzó közvetlenül. Ez esetben a módosítás 1,9, illetve 2.2 inch, fém kerekek.A csomag tartalmazza 30db csavart, 1 eszköz, hogy megfeleljen a jármű használata.

További részletek

A vevők választása