.

.

BTIHCEUOT Fém Tappancsokat, Könnyen Cserélje ki a Vezérlő Tappancsokat 4db Egyszerű Művelet Pontosságának Javítása Cserélhető az Elit Kontroller(Fekete)

BTIHCEUOT Fém Tappancsokat, Könnyen Cserélje ki a Vezérlő Tappancsokat 4db Egyszerű Művelet Pontosságának Javítása Cserélhető az Elit Kontroller(Fekete)

HUF 7533.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Kényelmes, Egyszerű : nem kell, hogy szétszedi az adatkezelő csak tegye a fém lapát csere a lyuk nélkül semmilyen eszközt, akkor indul a játék!Minden lépés nagyon könnyű, kényelmesKompatibilis Új Megjelenés : Tökéletesen kompatibilis Egy Elite Vezeték nélküli Vezérlő Sorozat 2. Cserélje ki a régi kopott gombok könnyen a részeket.Is, ez teszi a vezérlő kitűnjön a tömegből egy új, úgy néz ki.Az anyag, Tökéletes : 4db elit vezérlő tappancsokat készült prémium minőségű rozsdamentes acélból készült fém -, tökéletesen illeszkedik, valamint ugyanazon eredeti darab, nagyon tartós, nem kopik el könnyen.Kiváló Teljesítmény : Tűz gyorsabb a haj kioldó zár Egy Elit vezérlő.Pedig a térkép a tappancsokat, hogy bármelyik gombot a vezérlőn, kivéve a menü nézetet, majd az kiváltja.Egyszerű kezelhetőség : A Cserélhető tappancsokat ajánlat az ujjait, több ellenőrzés, így nem kell a hüvelykujj a thumbstick, hogy végre bonyolult ugrás, célja, lőni kombinációk.Szolgáltatás : 1. Kompatibilis Új Megjelenés : Tökéletesen kompatibilis Egy Elite Vezeték nélküli Vezérlő Sorozat 2. Cserélje ki a régi kopott gombok könnyen a részeket.Is, ez teszi a vezérlő kitűnjön a tömegből egy új, úgy néz ki. Az anyag, Tökéletes : 4db elit vezérlő tappancsokat készült prémium minőségű rozsdamentes acélból készült fém -, tökéletesen illeszkedik, valamint ugyanazon eredeti darab, nagyon tartós, nem kopik el könnyen. Egyszerű kezelhetőség : A Cserélhető tappancsokat ajánlat az ujjait, több ellenőrzés, így nem kell a hüvelykujj a thumbstick, hogy végre bonyolult ugrás, célja, lőni kombinációk. Kiváló Teljesítmény : Tűz gyorsabb a haj kioldó zár Egy Elit vezérlő.Pedig a térkép a tappancsokat, hogy bármelyik gombot a vezérlőn, kivéve a menü nézetet, majd az kiváltja. Kényelmes, Egyszerű : nem kell, hogy szétszedi az adatkezelő csak tegye a fém lapát csere a lyuk nélkül semmilyen eszközt, akkor indul a játék!Minden lépés nagyon könnyű, kényelmes.Hogyan Használjuk : a terméket használni.Specifikáció : Elem Típus : Kontroller Paddles Material : Rozsdamentes Steel Available : Egy Elit Vezérlő Sorozat 2 Modell 1797 Parameters : 1.

További részletek

Item Type:
 Controller Paddles
Material:
Stainless Steel
Available:
For One Elite Controller Series 2 Model 1797
Parameters:
1. Improved Accuracy and Accuracy:
the Paddles Are Well Made and the Button Mapping Controller is Very Simple
2. This Brand New Exclusive Button Replaces the Old and Damaged Buttons, and is Exactly the Same As the Original Button Group, Giving Your Controller a New Look:
3. Smoother Runs:
Fire Faster with the Hair Trigger Lock for the for Xbox One Elite Series 2 Controller
4. Easy Replacement:
No Need to Remove the Controllers, Just Place Them in the Right Holes
Package List:
4 x Controller Paddles  :
A vevők választása