.

.

Konyha Polc kihúzható Konyha Állvány Hűtő többrétegű Emeleti Tároló Állvány Gurulós Zöldség Tároló Állvány Konyha, Tároló Állvány (Méret :

Konyha Polc kihúzható Konyha Állvány Hűtő többrétegű Emeleti Tároló Állvány Gurulós Zöldség Tároló Állvány Konyha, Tároló Állvány (Méret :

HUF 0.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Több Használat】Ez a tároló kosár használható tárolására képes, egy csomó dolgotEz a munka a konyhában, a szobában, hogy tárolja az élelmiszer, fűszerek, vagy kis eszközöket meg kell, kéznél van. 【Kiváló Tárolási Megoldás】A keskeny polc varázslatosan több tárhelyet beilleszkedni minden apró rést.Ez jó hozzá több helyet, a kis-vagy zsúfolt szobák. 【Szuper Mobil Stílus】A tároló kocsi rugalmas, szuper mobil.A polcok cserélhető, illetve kombinálható megint, ahogy csak akarod.A kocsi fel van szerelve sima, erős kerekek.Ez a kompakt, így könnyedén elfér a kis szoba. 【Könnyen tisztítható 】Alkalmas mindent meg kell tárolni.A kosár célja az is, hallow-out.Ez könnyű takarítani, nem felhalmozódik a víz, így a dolgok száraz tároló.Ha bármilyen kérdése van a gyümölcs tároló állvány a konyhában, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig megadja a megfelelő választ. 【Több Használat】Ez a tároló kosár használható tárolására képes, egy csomó dolgot.Ez a munka a konyhában, a szobában, hogy tárolja az élelmiszer, fűszerek, vagy kis eszközöket meg kell, kéznél van. 【Kiváló Tárolási Megoldás】A keskeny polc varázslatosan több tárhelyet beilleszkedni minden apró rést.Ez jó hozzá több helyet, a kis-vagy zsúfolt szobák. 【Szuper Mobil Stílus】A tároló kocsi rugalmas, szuper mobil.A polcok cserélhető, illetve kombinálható megint, ahogy csak akarod.A kocsi fel van szerelve sima, erős kerekek.Ez a kompakt, így könnyedén elfér a kis szoba. 【Könnyen tisztítható 】Alkalmas mindent meg kell tárolni.A kosár célja az is, hallow-out.Ez könnyű takarítani, nem felhalmozódik a víz, így a dolgok száraz tároló.Ha bármilyen kérdése van a gyümölcs tároló állvány a konyhában, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi pedig megadja a megfelelő választ.Név : konyha Polc/Tároló Polc Cart Material : Plastic Installation módszer : a Föld type Function : Anti-rust Color Besorolás : A réteg lehet húzni 3 réteg / réteg lehet húzni 4 layers Storage ellátás típusa : gyümölcsök, valamint vegetables Package Tartalmazza : 1 x Tároló Polc Cart Notice : 1. Kérjük, ellenőrizze a méret a vásárlás előtt.

További részletek

A vevők választása