.

.

XMTXZYM Nagy Kapacitású Hordozható Sminkes Bőrönd Szépség Köröm Smink PVC Bőr Smink-Ügy (Szín : D, Méret : 37 * 24 * 51cm)

XMTXZYM Nagy Kapacitású Hordozható Sminkes Bőrönd Szépség Köröm Smink PVC Bőr Smink-Ügy (Szín : D, Méret : 37 * 24 * 51cm)

HUF 2799.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 A sarokban védelem design a dobozon, megvastagodott alumínium anyag, tartós. Sérülések elkerülése érdekében keresztül sarokban ütközés, erős összenyomó képesség, stabil szerkezet. A beépített zárbetét önállóan zárva, a zár csat, ami biztonságos, kényelmes. A belső doboz raklap egy dupla - szerkezet, hogy teljes mértékben kihasználja a teret, illetve a forgalomba többet.elemek, kényelmes, praktikus. A sarokban védelem design a dobozon, megvastagodott alumínium anyag, tartós. Sérülések elkerülése érdekében keresztül sarokban ütközés, erős összenyomó képesség, stabil szerkezet. A beépített zárbetét önállóan zárva, a zár csat, ami biztonságos, kényelmes. A belső doboz raklap egy dupla - szerkezet, hogy teljes mértékben kihasználja a teret, illetve a forgalomba többet.elemek, kényelmes, praktikus. A sarokban védelem design a dobozon, megvastagodott alumínium anyag, tartós. Sérülések elkerülése érdekében keresztül sarokban ütközés, erős összenyomó képesség, stabil szerkezet. A beépített zárbetét önállóan zárva, a zár csat, ami biztonságos, kényelmes. A belső doboz raklap egy dupla - szerkezet, hogy teljes mértékben kihasználja a teret, illetve a forgalomba moreitems, kényelmes, praktikus. A levehető repülő kerék néma egyetemes kerék kényelmesebb a használata.Anyaga : PVC bőr/kompozit testület lamination Color : mint shown Size : 37*24*51cm (anélkül, hogy tie rod)a Csomag Tartalma : Smink*1 (a másik demó termékek)megjegyzések : Kérem, engedje meg, 1-3cm hiba miatt kézi mérés.Különbségek miatt a különböző monitorok, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet.

További részletek

A vevők választása