.

.

HomeDo Cédrus Tasak Táska, Cédrus Chipek Szekrények, Fiókok, Cédrus Blokkok, a ruhatároló, Cédrus Fa Tömb Fogas (Cedar Lóg-18Pack)

HomeDo Cédrus Tasak Táska, Cédrus Chipek Szekrények, Fiókok, Cédrus Blokkok, a ruhatároló, Cédrus Fa Tömb Fogas (Cedar Lóg-18Pack)

HUF 1699.20

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【ANYAGOK】 : a természetes Észak-Amerikai aromás vörös cédrus 【TARTÓS ILLAT & HATÉKONYAN】 : A cédrus fa, hígabb, hogy engedje aroma nélkül rendszeresen csiszolás fa, tartós illat. 【HÁZTARTÁSI JÓ SEGÍTŐ 】 : Természetes vörös cédrus természetesen biztosítja a friss, tiszta illat , ideális szekrények, szekrény, szekrények, fiókok, cipős szekrények, autók, vagy bárhol a haza. 【KÖNNYEN kezelhető & TÖBBSZÖRÖS HASZNÁLAT】 : Lehet akasztani fel a fogasok, elhelyezett fiókok, szekrények vagy meghatározott cipős szekrény & tároló táska, autók.Nagy a fiókok, szekrények, bőröndök, raktár, garázs, sporteszköz, cipő, kisállat alom.Is nagy utazó táskák. 【PÉNZ-visszafizetési GARANCIA】 : kínálunk egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia a cédrus fa tartozékok ha nem elégedett a termékkel.Hagyom, hogy kockázatmentes vásárlást. 【ANYAGOK】 : a természetes Észak-Amerikai aromás vörös cédrus. 【TARTÓS ILLAT & HATÉKONYAN】 : A cédrus fa, hígabb, hogy engedje aroma nélkül rendszeresen csiszolás fa, tartós illat. 【HÁZTARTÁSI JÓ SEGÍTŐ 】 : Természetes vörös cédrus természetesen biztosítja a friss, tiszta illat , ideális szekrények, szekrény, szekrények, fiókok, cipős szekrények, autók, vagy bárhol a haza. 【KÖNNYEN kezelhető & TÖBBSZÖRÖS HASZNÁLAT】 : Lehet akasztani fel a fogasok, elhelyezett fiókok, szekrények vagy meghatározott cipős szekrény & tároló táska, autók.Nagy a fiókok, szekrények, bőröndök, raktár, garázs, sporteszköz, cipő, kisállat alom.Is nagy utazó táskák. 【PÉNZ-visszafizetési GARANCIA】 : kínálunk egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia a cédrus fa tartozékok ha nem elégedett a termékkel.Hagyom, hogy kockázatmentes vásárlást.ANYAG : ✓Készült természet vörös cédrus fa, amely Észak-Amerika.A FEHÉR KRISTÁLY : ✓normális, Hogy az egyes blokkokat fedél fehér, kristály, ez colophony cédrusfa.Lehet letörölni egy száraz ruhával, ha kell.ÉSZRE HATÉKONY&SZAG : ✓【LÁGY ILLAT】 : A cédrus fa, tiszta természetes fa termékek, az illat, puha.Úgy érzi, az illata nagyon gyenge különösen használt nyitott tér. ✓【A HATÉKONY】 : Az illata, a vörös cédrus illékony elhelyezett, a szellőzés a helyi illat kerül kiosztásra gyorsabb, ezért ajánlott, hogy a cédrusfa a zárt térben.

További részletek

A vevők választása