.

.

Miytsya 1 db B-ling Kristály Autós Kulcstartó, Kulcstartó Tartozékok A B-ling Strassz, Autó kulcstartók Csillogó kulcstartó Nők számára (Ezüst)

Miytsya 1 db B-ling Kristály Autós Kulcstartó, Kulcstartó Tartozékok A B-ling Strassz, Autó kulcstartók Csillogó kulcstartó Nők számára (Ezüst)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ Anyaga : Ez a kristály keychains vagy kialakított szuper csillogó kristály gyémántA belsejében a nettó kötél borítja, kézzel készített strasszos kristály, amely divatos, kristály tiszta, szép, süt a nap.A szín vagy a forma nem változik az idő múlásával pedig megőrzi eredeti megjelenését.Sőt, a kristály gyémánt nem könnyű leesni, meg tudja-e tartani a csillogás sokáig. ★ Funkció : Ez a női autó kristály kulcstartó jön egy D-gyűrű, gyűrű, kulcstartó, a gyémánt, amely lehetővé teszi, hogy további kulcsokat, amikor csatlakoztatja a kocsi kulcsot.Minden a mi keychains jön egy csavarhúzó, hogy segítsen kinyitni a D-gyűrű. ★ Széles körben Használja : Ezek a finom, fényes keychains lehet használni, hogy tartsa kulcsokat a legtöbb modell, kompatibilis a legtöbb autó kulcs. ★ A legjobb Ajándék : Ez a kristály keychains vagy, egy nagy ajándék, hogy valaki különleges, a fényes keychains elkapni a szem.Tudsz adni, hogy a barátnőd vagy barátod, a feleséged vagy a férjed, nővér, lánya, anya vagy barát, mint egy ajándék, ballagás, születésnap, halloween, karácsony, valentin, stb. ★ Eladás után : Ha bármilyen kérdés használja, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, meg fogja oldani a problémát az ön számára, hogy 24 órán belül hétköznap. ★ Anyaga : Ez a kristály keychains vagy kialakított szuper csillogó kristály gyémánt.A belsejében a nettó kötél borítja, kézzel készített strasszos kristály, amely divatos, kristály tiszta, szép, süt a nap.A szín vagy a forma nem változik az idő múlásával pedig megőrzi eredeti megjelenését.Sőt, a kristály gyémánt nem könnyű leesni, meg tudja-e tartani a csillogás sokáig. ★ Funkció : Ez a női autó kristály kulcstartó jön egy D-gyűrű, gyűrű, kulcstartó, a gyémánt, amely lehetővé teszi, hogy további kulcsokat, amikor csatlakoztatja a kocsi kulcsot.Minden a mi keychains jön egy csavarhúzó, hogy segítsen kinyitni a D-gyűrű. ★ Széles körben Használja : Ezek a finom, fényes keychains lehet használni, hogy tartsa kulcsokat a legtöbb modell, kompatibilis a legtöbb autó kulcs. ★ A legjobb Ajándék : Ez a kristály keychains vagy, egy nagy ajándék, hogy valaki különleges, a fényes keychains elkapni a szem.

További részletek

A vevők választása