.

.

Rozsdamentes Acél Kukta Haza robbanásbiztos Nyomás Tűzhelyek, a Főzés, Indukciós Főzőlap Gáz Univerzális (Szín : 24cm 8L)

Rozsdamentes Acél Kukta Haza robbanásbiztos Nyomás Tűzhelyek, a Főzés, Indukciós Főzőlap Gáz Univerzális (Szín : 24cm 8L)

HUF 37529.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

●A kukta épített rozsdamentes acél, illetve kompatibilis az összes hazai kályhák, beleértve a gáz, elektromos, kerámia, valamint indukciós ●100 KPa magas nyomás pörköltet FŐZ, AKÁR 70% - kal GYORSABB, - csökkenti a főzési idő, miközben megőrzi az értékes tápanyagok, íze van (mint a hagyományos főzési módszerekkel). ●3-színpadon nyomás rendelet : (1. szakasz) enyhe nyomáscsökkentő 0 KPa Ez a szakasz a kézi kipufogó szakasz végén a főzés. színpad) 60 KPA alacsony nyomáson működik - alkalmas zabkása, párolt ételek, egyszerű szakács ételt. 2 (3 szakasz) 100 KPA nagynyomású munka - magas vérnyomás gyorsítja érett íze, alkalmas a hús, illetve egyéb élelmiszerek. ●8 mm-es tartós, vastag alsó, az erő, az anyag, nem hiányos, illetve nem csökken, miután a magas hőmérséklet, mind a magas vérnyomás, a szerkezet, a fű test nem könnyű megváltoztatni, valamint ellenáll a normál nyomás, így a potenciális biztonsági veszélyek. ●Könnyen tisztítható, meg lehet tisztítani egy flush.A design az egyenes fazék test tiszta, gyorsan, 360° varrat nélküli tisztítása, pedig ez nem könnyű elrejteni földet.Biztonsági anti-forrázás kezelni.Szélesíteni anti-forrázás, használata biztonságos.Név : nyomás cooker Scope alkalmazása : gáztűzhely / indukciós tűzhely / elektromos kerámialapos tűzhely / halogén tűzhely / elektromos stove Capacity : 2, 5 L/4 L/6 L/8 LMaterial : magas minőség-304 rozsdamentes steel Pot átmérő : 20cm/22cm/22cm/24cm Features : biztonságos, robbanás-biztos, gyors főzés, három-sebesség, nyomás regulation Working nyomás : 100kpa Note : Mivel a világítás gyakorolt hatások, valamint a felvételi szög, a szín, a elemet, amely a képen látható módon lehet egy árnyalatot.Mivel kézi mérés, lehet, hogy a tolerancia, a termék mérete.

További részletek

A vevők választása