.

.

Nemes Rózsa Gyűrű Box - Virág, Szív, Eljegyzési Gyűrű Doboz Javaslat Gyűrű, Szertartás, Esküvő, vagy Különleges Alkalmakkor (Piros)

Nemes Rózsa Gyűrű Box - Virág, Szív, Eljegyzési Gyűrű Doboz Javaslat Gyűrű, Szertartás, Esküvő, vagy Különleges Alkalmakkor (Piros)

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

❤ A CSOMAG tartalma : - Egy rózsa gyűrű doboz (14")Elrejteni ez a virág gyűrű doboz a rózsa csokor.A gyűrű nem tartalmazza. ❤ GYÖNYÖRŰ DESIGN - A hosszú szár, zöld levelek, hogy a virág rózsa gyűrű doboz valódi.Egyszerűen hozzá Nemes rózsa gyűrű mezőbe, hogy egy pár rózsa egy gyönyörű csokrot bemutatni a gyűrű, ha eljön az ideje. ❤ TÖKÉLETES MÓDJA annak, HOGY MEGLEPETÉS - Mikor jön-hoz a javaslat ötletek, előadás minden.Nemes rózsa virág gyűrű doboz egy igazán egyedi ötlet, de teszi ezt a különleges pillanatot még romantikusabb. ❤ MINDEN ALKALOMRA - legyen az Akár egy eljegyzési, javaslatát, évforduló ajándék, születésnapi ajándék, valentin-nap vagy egyéb különleges alkalmakra, adjunk hozzá egy meglepetés Nemes rózsa gyűrű doboz.Akkor hagyja el a szerető szavakat. ❤ 100% VEVŐI ELÉGEDETTSÉG - biztosak Vagyunk benne, hogy szeretni fogják a terméket.Kiválasztjuk a legjobb anyagok biztosítják a hosszú tartósság mellett elfogadható áron.Garantáljuk, hogy ügyfeleink 100% - os elégedettségi 30 napig.

További részletek

A vevők választása