.

.

MEHAOC Digitális Termosztatikus Labor vízfürdő, Rozsdamentes Acél Belső Tartály Digitális Kijelző vízfürdő Labor Berendezés, Hőmérséklet-Tartomány:+10-100℃?

MEHAOC Digitális Termosztatikus Labor vízfürdő, Rozsdamentes Acél Belső Tartály Digitális Kijelző vízfürdő Labor Berendezés, Hőmérséklet-Tartomány:+10-100℃?

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Pontos Hőmérséklet-szabályozás】hőmérséklet tartomány : szobahőmérsékleten 10 100°C-os lépésekben 0 a víz hőmérséklete a hiba ±0.5°C,adjunk Hozzá pontosság a kísérletek. 360° Három-dimenziós Forgalomba Fűtés, minden kör fűtés, állandó hőmérséklet, üzemeltetés, hogy a kísérlet pontos. 【LED Digitális Vezérlés】Dupla digitális kijelző, gyorsan kijelző PV SZENT hőmérséklet.PV : Általában a hőmérséklet; ST : Állítsa be a hőmérsékletet.A nagy LCD digitális kijelző könnyen olvasható, valamint intuitív kezelőszervek, hogy a beállított hőmérséklet, majd az idő.Egyetlen lyuk, dupla lyuk, négy lyuk, hat lyuk állnak rendelkezésre, hogy válasszon, hogy megfeleljen a különböző kísérleti szüksége van. 【 Könnyen tisztítható, hosszú élettartamú】A laboratóriumi vízfürdő készült kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely megakadályozhatja, hogy a rozsda meg a korrózió, valamint egy hosszabb élettartam.A belső tér kialakítása nem ízületek vagy varratok, ami tovább megszünteti a rozsdát, korróziót, valamint szivárgás, illetve könnyen tisztítható. 【Vízálló Labor vízfürdő】 : A gép fedelét hatékonyan megakadályozza a túlfolyó víz, valamint a szilikon fedél lehetővé teszi, hogy válassza ki a különböző átmérőjű nyílások, amelyek alkalmasak a különböző edényekbe. 【Széles körben használt】A vízfürdő ebben a laboratórium elsősorban a hőmérséklet vizsgálat, például a lepárlás, szárítás, koncentráció, valamint állandó hőmérsékletű vízfürdőben fűtés.Nagyon alkalmas laboratórium kutatási központ, iskola, oktatás, stb.

További részletek

A vevők választása