.

.

Weryerker 1/2 Font Természetes Kövek Gyógyító Kristályok, Otthon Beltéri Dekoratív Kavics Dekoráció, Gyógyító, Reiki, Csakra (1/2 lb Citrin)

Weryerker 1/2 Font Természetes Kövek Gyógyító Kristályok, Otthon Beltéri Dekoratív Kavics Dekoráció, Gyógyító, Reiki, Csakra (1/2 lb Citrin)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Természetes Drágakő】 : 1/2 Font/240 gramm természetes polírozott nincs lyuk szabálytalan alakú drágakő chipsKészült kiválasztott kristályok, miután jól feldolgozás, ezek tartós saját szabálytalan alakú.Nem mérgező, biztonságos, mint a folyami sóder, természetes színű ellenáll gyengült a tartós szépség. 【Kiterjedt Használata】 : A sóder lehet helyezni a fish tank, vagy teknős tartály szolgál a csodálatos élőhelyek.Mi több, ezek a finom fillér akvárium, hal, rák tartály, bár üveg ékszer dobozban.Ez mind fantasztikus, gyakorlati. 【Hasznos Növények Őr】 : Mini sóder a különböző alakzatokat.Szép dekoráció a szukkulens növény, kaktusz vagy bonsai a ház, a kert, a kert vagy az irodában.Eközben ők is hoztam egy kis különleges szín. 【Citrin】 : A név Citrin származik a citromsárga színű.Ez vonzza a bőség, valamint ismert, mint a "kereskedő kő"; gyakran helyezték el, ahol üzleti végzik, nem csak megszerezni vagyon, de fenntartani.származik a citromsárga színű.Ez vonzza a bőség, valamint ismert, mint a "kereskedő kő"; gyakran helyezték el, ahol üzleti végzik, nem csak megszerezni vagyon, de fenntartani. 【Gyógyító Kristály】 : Ez a gyógyító kristályok nagy a meditáció, kristály rituálék, wicca gyakorlatok, reiki gyógyító energia, a munka, a terápia.A lehetőségek abszolút végtelen!. 【Természetes Drágakő】 : 1/2 Font/240 gramm természetes polírozott nincs lyuk szabálytalan alakú drágakő chips.Készült kiválasztott kristályok, miután jól feldolgozás, ezek tartós saját szabálytalan alakú.Nem mérgező, biztonságos, mint a folyami sóder, természetes színű ellenáll gyengült a tartós szépség. 【Kiterjedt Használata】 : A sóder lehet helyezni a fish tank, vagy teknős tartály szolgál a csodálatos élőhelyek.Mi több, ezek a finom fillér akvárium, hal, rák tartály, bár üveg ékszer dobozban.Ez mind fantasztikus, gyakorlati. 【Hasznos Növények Őr】 : Mini sóder a különböző alakzatokat.Szép dekoráció a szukkulens növény, kaktusz vagy bonsai a ház, a kert, a kert vagy az irodában.Eközben ők is hoztam egy kis különleges szín. 【Citrin】 : A név Citrin származik a citromsárga színű.

További részletek

A vevők választása