.

.

Asyusyu Mágneses, Szárazon törölhető Tábla Készlet, 48 X 36, keret nélküli Üveg Tábla a Falon, Irodában, Otthon, Iskola (Fekete)

Asyusyu Mágneses, Szárazon törölhető Tábla Készlet, 48 X 36, keret nélküli Üveg Tábla a Falon, Irodában, Otthon, Iskola (Fekete)

HUF 1026.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Keret nélküli ÜVEG】A falra szerelhető üveg tábla kiváló a tervezéstől a termelésAz egyedi keret nélküli kivitelben úgy tűnik, hogy lebeg a falon, hogy az egész konferencia terem, vagy lakossági dekorációval fényesebb, stílusos. 【TARTÓS ÜVEG】Készült biztonságos, erős, edzett üveg, hosszú távú használatra, a kiváló minőségű üveg felület, ingyenes folt, karcolás vagy horpadás, valamint kiemelkedő textúra. 【TISZTA ERASE】a felületen A mágneses üveg tábla sima, majd a marker könnyedén letörölte a hagyományos tisztítószerek nélkül, csak a felszínt kapargatom, így véglegesen törölje le tiszta, világos. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】Tartók vízszintesen vagy függőlegesen, hogy illeszkedjen a tér, mi elgondolkodva nyújt a szerelési hardver utasítások.A lógó design lehetővé teszi, hogy ez az üveg tábla, hogy nincs hely az irodában vagy otthon. 【100% - ig ELÉGEDETT】Köszönöm a nagy segítséget.Ha bármilyen problémája üveg tábla, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor, nagyon boldog lesz, hogy segítsen. 【Keret nélküli ÜVEG】A falra szerelhető üveg tábla kiváló a tervezéstől a termelés.Az egyedi keret nélküli kivitelben úgy tűnik, hogy lebeg a falon, hogy az egész konferencia terem, vagy lakossági dekorációval fényesebb, stílusos. 【TARTÓS ÜVEG】Készült biztonságos, erős, edzett üveg, hosszú távú használatra, a kiváló minőségű üveg felület, ingyenes folt, karcolás vagy horpadás, valamint kiemelkedő textúra. 【TISZTA ERASE】a felületen A mágneses üveg tábla sima, majd a marker könnyedén letörölte a hagyományos tisztítószerek nélkül, csak a felszínt kapargatom, így véglegesen törölje le tiszta, világos. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】Tartók vízszintesen vagy függőlegesen, hogy illeszkedjen a tér, mi elgondolkodva nyújt a szerelési hardver utasítások.A lógó design lehetővé teszi, hogy ez az üveg tábla, hogy nincs hely az irodában vagy otthon. 【100% - ig ELÉGEDETT】Köszönöm a nagy segítséget.Ha bármilyen problémája üveg tábla, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba bármikor, nagyon boldog lesz, hogy segítsen.

További részletek

A vevők választása