.

.

Zuhany Rack Szappan tartó Fürdőszoba: Zuhanyzó Caddy Polcok csúszka a zuhanyfej Sampon,Szappan tartó Bőrönd Zuhany Polc Lógó Horog (Fekete)

Zuhany Rack Szappan tartó Fürdőszoba: Zuhanyzó Caddy Polcok csúszka a zuhanyfej Sampon,Szappan tartó Bőrönd Zuhany Polc Lógó Horog (Fekete)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Ütés-mentes Telepítés】Telepítse ezt a fürdőszobai polcok a zuhany vasúti, nem kell fúrni egy lyukat a falon, snap közös tervezés, a polcon esik 【Többfunkciós】Zuhany rack zuhanyzóval spray jogosultja and3 zuhany horgok, akkor tedd egy törülköző, fürdő labdát, majd más.Az alján a fürdő, zuhany polc fogad el kioldó polcon, a nyílt tervezés okoz vízelvezető, nincs víz halmozódik fel, így a polcon szellőztetni. 【Helytakarékos】Fürdőszoba rack szervező teszi Nagy használni, a tér körül a zuhany rúd, meg tudja tartani a csészéket, tusfürdő, sampon, szappan, kondicionáló, de a legtöbb fürdőszoba kellékek, segít megtakarítani. 【Kényelmes】Fürdőszoba polc célja egy övcsat a könnyű telepítés, könnyen megjavítani a tároló polc a zuhany rúd, fúrót, a ragasztó nem szükséges. 【Egyetemes】Alkalmas a Legtöbb Zuhany Pole : Fürdőszoba, tároló illeszkedik különböző méretű csatok(22-24-25mm) három méretben zuhany sarkon. 【Ütés-mentes Telepítés】Telepítse ezt a fürdőszobai polcok a zuhany vasúti, nem kell fúrni egy lyukat a falon, snap közös tervezés, a polcon esik. 【Többfunkciós】Zuhany rack zuhanyzóval spray jogosultja and3 zuhany horgok, akkor tedd egy törülköző, fürdő labdát, majd más.Az alján a fürdő, zuhany polc fogad el kioldó polcon, a nyílt tervezés okoz vízelvezető, nincs víz halmozódik fel, így a polcon szellőztetni. 【Helytakarékos】Fürdőszoba rack szervező teszi Nagy használni, a tér körül a zuhany rúd, meg tudja tartani a csészéket, tusfürdő, sampon, szappan, kondicionáló, de a legtöbb fürdőszoba kellékek, segít megtakarítani. 【Kényelmes】Fürdőszoba polc célja egy övcsat a könnyű telepítés, könnyen megjavítani a tároló polc a zuhany rúd, fúrót, a ragasztó nem szükséges. 【Egyetemes】Alkalmas a Legtöbb Zuhany Pole : Fürdőszoba, tároló illeszkedik különböző méretű csatok(22-24-25mm) három méretben zuhany sarkon.Anyag : Műanyag Szín : Fehér,Fekete a Termék mérete : 30×12×6,5 cm/11.55 A Csomagolási méret : 30×12×7 cm/ /4.751in Nettó súly : 275g/0.6 kg, Bruttó súly : 289g/0.63 lb Csomag Tartalmazza : Zuhany Polc x 1.

További részletek

A vevők választása