.

.

YNFNGXU Mesterséges Puszpáng Kerítésen Tábla, Zöld Kerítés Képernyő Otthon Kert Természetes Növényi Háttér Fali Dekoráció (Szín : 02)

YNFNGXU Mesterséges Puszpáng Kerítésen Tábla, Zöld Kerítés Képernyő Otthon Kert Természetes Növényi Háttér Fali Dekoráció (Szín : 02)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Termék paraméterek] Utánzat növény fal abou1㎡ (Kézi mérés, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos hibákat.) Csomagolási listát : 1 mesterséges, növény, gyep fal, (ára 1㎡). Ez a termék alkalmas otthoni dekoráció, esküvő, virágkötészet, kirakat virágok, kirakatot, szállodai dekoráció, stb. Tartós, kopásálló, nem befolyásolja a formaldehid pedig nem befolyásolja az időjárás.Ez is, nem változik a színe. [Könnyű telepíteni] Egyszerűen csatlakoztassa ezt a dekorációs fedelet, hogy egy kábel nyakkendő, vagy más eszköz, hogy helyettesítheti a hagyományos telepítési fedezeti ügylet, amely általában időbe telik létrehozni, illetve megköveteli a folyamatos karbantartás. [Anyag] : a környezetbarát műanyag, tartós, nincs szaga, kopásálló, nem mérgező, égésgátló anyag, formaldehid-mentes, időjárásálló.Ez is, nem változik a színe. [Alkalmazások széles skáláját] Megfelelő esküvői helyszín, díszítés, candy fal, fotó terület, stílus, fő út, a család, a windows nem, kijelző, party, színpad dekoráció, stb. [Termék paraméterek] Utánzat növény fal abou1㎡. (Kézi mérés, amely lehetővé teszi, hogy bizonyos hibákat.) Csomagolási listát : 1 mesterséges, növény, gyep fal, (ára 1㎡). Ez a termék alkalmas otthoni dekoráció, esküvő, virágkötészet, kirakat virágok, kirakatot, szállodai dekoráció, stb. Tartós, kopásálló, nem befolyásolja a formaldehid pedig nem befolyásolja az időjárás.Ez is, nem változik a színe. [Könnyű telepíteni] Egyszerűen csatlakoztassa ezt a dekorációs fedelet, hogy egy kábel nyakkendő, vagy más eszköz, hogy helyettesítheti a hagyományos telepítési fedezeti ügylet, amely általában időbe telik létrehozni, illetve megköveteli a folyamatos karbantartás. [Anyag] : a környezetbarát műanyag, tartós, nincs szaga, kopásálló, nem mérgező, égésgátló anyag, formaldehid-mentes, időjárásálló.Ez is, nem változik a színe. [Alkalmazások széles skáláját] Megfelelő esküvői helyszín, díszítés, candy fal, fotó terület, stílus, fő út, a család, a windows nem, kijelző, party, színpad dekoráció, stb. ♥ a termék leírása : A mesterséges fal virág, egy szép dekoráció minden évben.

További részletek

A vevők választása