.

.

NieEnjoy Fekete Szövet Tárolók Kockák ,Összecsukható a Tárolás Kockák Ládákat Szervező Kosarak Kettős Kezeli az Otthoni Konténer 2,(Fekete)

NieEnjoy Fekete Szövet Tárolók Kockák ,Összecsukható a Tárolás Kockák Ládákat Szervező Kosarak Kettős Kezeli az Otthoni Konténer 2,(Fekete)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Robusztus Dupla Fogantyú Hesign】Dimenzió : 11 "x 11" x 11 Az összecsukható kocka tároló szervező,A kettős kezeli a funkció, mint a fiókok, csúszó, majd húzza ki a könnyen kihúzható kocka tárolók a magas helyek vesz ki, vagy tárolja az elemeket. 【Összecsukható Tárolók 】Nie Enjoy anyag tároló kockák Összecsukható funkció könnyen összehajtható, illetve tárolja .amely teljes mértékben kihasználja a szekrényben, polcon,is, is lehet hajtani, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja.Ideális, mint egy búvóhelyet tároló doboz,szekrény szervezők vagy összecsukható kosár. 【Könnyű Tárolás】Ez a tárolók a szervező kifejezetten a szervező a haza.Tökéletes szervezés, valamint csökkentjük a rendetlenséget .Minden szervező dobozba rejtve a az ágy alá,tároló rekesz,vagy nappali,szoba, autó, játék szoba,sed a mosókonyha, fürdőszoba, valamint az irodai polcok,játék szoba,gardrób,gyerekszoba,kézműves szoba,stb.Ez a tökéletes választás tartani a hely tiszta, rendezett. 【Tökéletes Tárolási Terv】A ruhával tárolók rendezésére is lehetővé teszi, hogy boltban több ruhát, meg egyebeket.Lehet tárolására használt ruházat ládákat,gyerek szoba játék szervezők mezőbe,takaró szögletes tároló kockák,kézműves tároló doboz,zokni tér tárolók,eszközök összecsukható tárolók,valamint sok más célokra. 【Magas Minőségű】Ez a tárolók a kocka szervező készült, nem szőtt szövet,ami tartós,nehéz cardboards ki az oldalán alul, hogy ez a tárolók merev .Nem szőtt szövet, puha,lélegző, illetve a nem irritáló.Ez a környezetbarát anyag,amely nem okoz nagy kárt a környezetben. 【Robusztus Dupla Fogantyú Hesign】Dimenzió : 11 "x 11" x 11. Az összecsukható kocka tároló szervező,A kettős kezeli a funkció, mint a fiókok, csúszó, majd húzza ki a könnyen kihúzható kocka tárolók a magas helyek vesz ki, vagy tárolja az elemeket. 【Összecsukható Tárolók 】Nie Enjoy anyag tároló kockák Összecsukható funkció könnyen összehajtható, illetve tárolja .amely teljes mértékben kihasználja a szekrényben, polcon,is, is lehet hajtani, hogy helyet takaríthat meg, ha nem használja.Ideális, mint egy búvóhelyet tároló doboz,szekrény szervezők vagy összecsukható kosár.

További részletek

A vevők választása