.

.

Eboxer VOIP Gateway 2 Port SIP-V2 Protokoll Internet Telefon Adapter Hálózati Kábel Linksys PAP2T (US Plug)

Eboxer VOIP Gateway 2 Port SIP-V2 Protokoll Internet Telefon Adapter Hálózati Kábel Linksys PAP2T (US Plug)

HUF 3243.60

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Internet telefon adapter : A Eboxer Vo IP Átjáró, könnyen elérni távolsági hívások vagy ingyenes globális hívások, valamint szélessávú hálózat, router, orinary telefon(Szélessávú hálózat + router + Gateway + hétköznapi telephone = a mentés hazai vagy nemzetközi hosszú dis.Telefon Adapter, 2 Port Voice over IP. (Kérjük, azonosítsa a Eboxer/ASHATA bolt).Eboxer Vo IP Gateway Támogatja a SIP V2 protokollt. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Eboxer Vo IP Átjáró Jön egy hálózati kábelt. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Eboxer Vo IP Átjáró Könnyű, hordozható. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Internet telefon adapter : A Eboxer Vo IP Átjáró, könnyen elérni távolsági hívások vagy ingyenes globális hívások, valamint szélessávú hálózat, router, orinary telefon.(Szélessávú hálózat + router + Gateway + hétköznapi telephone = a mentés hazai vagy nemzetközi hosszú dis.Telefon Adapter, 2 Port Voice over IP. (Kérjük, azonosítsa a Eboxer/ASHATA bolt).Eboxer Vo IP Gateway Támogatja a SIP V2 protokollt. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Eboxer Vo IP Átjáró Jön egy hálózati kábelt. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Eboxer Vo IP Átjáró Könnyű, hordozható. (Kérjük, azonosítsa a ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.Kérem, menjen el!).Kérjük, adja meg ASHATA/Eboxer boltban, a többi A boltokban nem a termékek.Kövesse a linkeket adni a kéretlen termékek a rossz szívű eladók.

További részletek

Type:
Eboxer VoIP Gateway
Plug type:
US (100 240V)
Model:
PAP2T NA PAP2T
DHCP:
Support
SIP V2 protocol:
Support
Support fax and multi voice compression G.711, G.726, G.729, G.723.1:
Easily complete configuration access encryption through a web browser to automate firmware upgrades:
Standard:
IEEE 802.3, IEEE 802.3u
Port:
1 10/100 M RJ 45 network interface, 2 standard telephone interfaces, 1 power interface
Cable type:
RJ45 Category 5 twisted pair; RJ11 standard telephone line
Base indicator:
Power, Ethernet, telephone (1 2)
Network Protocol:
SIP v2
Security features:
Key management
Weight:
Approx. 280g
Package list:
1 * Eboxer VoIP Gateway:
1 * Power Adapter:
1 * User Manual:
1 * Network Cable:
User Instruction:
1. Broadband network + router + Gateway + ordinary telephone = save domestic or international long distance calls or free global calls.:
2. Broadband network + router + Gateway + telephone program controlled switch + ordinary telephone = save domestic or international long distance calls or free global calls.:
3. For Cisco Dual Port Gateway has a fax feature. Support SIP protocol.:
Note:
See the picture above for the VoIP setup manual. :
A vevők választása