.

.

N+NITROLUBE Mágneses Karkötő Női Rozsdamentes Acél Karkötő Rugalmas Energia Kezelés Arthritis Mágnes Ékszerek 8.07 cm Rugalmas (Arany)

N+NITROLUBE Mágneses Karkötő Női Rozsdamentes Acél Karkötő Rugalmas Energia Kezelés Arthritis Mágnes Ékszerek 8.07 cm Rugalmas (Arany)

HUF 3509.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Mágneses Karkötő hossza : 807 hüvelyk (A karkötő rugalmas, rugalmas).Mágneses Karkötő szélessége : 1.Mágneses Karkötő színe : Arany.Karkötő Anyaga : 316 L Rozsdamentes Acél.Karkötő Vissza Elemek : Kilenc szemek 3000 Gauss mágnesek ki, hogy a vissza a karkötő.A mágneses terápia az, hogy jó a szervezet számára.A megjelenése a mágneses karkötő hozzáteszi, hét gyönyörű, fehér zircons.Egy gyönyörű karkötő is tökéletesen mutatja, hogy a varázsa a nők.Nagyon alkalmas a mindennapi viselet, alkalmas bármilyen alkalomra.Mielőtt visel : A normális élet, az emberek mindig a kemény munka, kevesebb testmozgást, enni egészségtelen étel, van egy nagy a nyomás.Ezzel a pozitív, mind a negatív ionok a szervezetben, az egy kiegyensúlyozatlan állapotban.Viselése után : A hatása az egészséges elemek megpróbál egyensúlyt a pozitív, mind a negatív ionok a szervezetben, felgyorsítja a vérkeringést, valamint javítja a sub-egészségügyi állapot. 1*Mágneses Karkötő. 1*Ajándék Doboz Ajándék Kártyát.Tudod viselni, mágneses karkötő, hogy megfürdik, de nem kell, hogy vegye le minden nap.Mágneses karkötő nem tartalmaz ólmot nikkel, valamint nem okoz allergiás reakciók, a bőr.A mágnes a mágneses karkötő nem zavarja az órát, s lehet viselni körül a számítógép a nyugalmat.A napi takarítást a mágneses karkötő egyszerű, csak töröld le egy ronggyal.A csat kinyitása a karkötő is viszonylag egyszerű.Először a logó a karkötő, a csat van, majd megnyitja egy bizonyos irányba.Vonatkozó különleges helyzetben, hogy a termék : a nadrág, a mágnes nem csökkent, stb.Megtalálhat minket azonnal egy fotót, hogy erősítse meg, mi segít önnek megoldani együtt. ❤MÁGNESES KARKÖTŐ . Kilenc szemek 3000 Gauss mágnesek ki, hogy a vissza a karkötő.A mágneses terápia az, hogy jó a szervezet számára. ❤RUGALMAS KARKÖTŐ .07 hüvelyk (A karkötő rugalmas, rugalmas). Hét gyönyörű, fehér zircons egészül ki, hogy a megjelenése a karkötő.Ez tökéletesen mutatja, a báj, a nők pedig nagyon alkalmas a mindennapi viselet. ❤ROZSDAMENTES ACÉL KARKÖTŐT . Készült legjobb minőségű 316 L rozsdamentes acél.Nem fakulnak használata,nagyon ellenálló a víz, nem rozsdásodik.

További részletek

A vevők választása