.

.

Buli - Születésnapi Meghívó 4x 6 - Bday Meghívni Ötletek A Fiatal Lányok, Fiúk, Felnőtt - 20-ig meghívók A Borítékok (invite-C03)

Buli - Születésnapi Meghívó 4x 6 - Bday Meghívni Ötletek A Fiatal Lányok, Fiúk, Felnőtt - 20-ig meghívók A Borítékok (invite-C03)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[Csomag Tartalma] : Minden csomag tartalmazza a 20 kártyák 20 borítékokatMinden kártya intézkedések 4 Inch x 6 Hüvelyk.Ez egy nagy méretű, a gyerekek, a tinédzserek. [Anyag] : Ezek a kártyák, magas minőségű, erős karton, vastag, könnyű írni; Folt-igazolás, valamint tartós.A lap kétoldalas nyomtatott,élénk, vibráló színek. [Design] : A kártyák jól megtervezett, amelyet a tervező csapat,Ez a tökéletes párt a kínálat.Minden kártya foltok az ön számára, hogy töltse ki a név, az életkor, a dátumot, az időt, a helyet, majd választ. [Szórakoztató Játék] : Felhívás a barátok, a család ezeket a gyönyörű meghívók, kártyák, valamint, hogy egy felejthetetlen bulit!A vendégek imádom őket!. [Csomag Tartalma] : Minden csomag tartalmazza a 20 kártyák 20 borítékokat.Minden kártya intézkedések 4 Inch x 6 Hüvelyk.Ez egy nagy méretű, a gyerekek, a tinédzserek. [Anyag] : Ezek a kártyák, magas minőségű, erős karton, vastag, könnyű írni; Folt-igazolás, valamint tartós.A lap kétoldalas nyomtatott,élénk, vibráló színek. [Design] : A kártyák jól megtervezett, amelyet a tervező csapat,Ez a tökéletes párt a kínálat.Minden kártya foltok az ön számára, hogy töltse ki a név, az életkor, a dátumot, az időt, a helyet, majd választ. [Szórakoztató Játék] : Felhívás a barátok, a család ezeket a gyönyörű meghívók, kártyák, valamint, hogy egy felejthetetlen bulit!A vendégek imádom őket!.

További részletek

A vevők választása