.

.

Fém pénzes Doboz, 6 Rekeszes Pénzt Tároló Doboz, Biztonsági Zár Acél pénzkazetta A Home Office Iskola Piaci Bódé(fekete)

Fém pénzes Doboz, 6 Rekeszes Pénzt Tároló Doboz, Biztonsági Zár Acél pénzkazetta A Home Office Iskola Piaci Bódé(fekete)

HUF 2052.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

[TÖBB REKESZES] használhatja ezt a több rekeszes, hogy tárolja az ékszer, érme, valamint egyéb kisebb tételek, takarosan, szépen [TÖBB REKESZES] használhatja ezt a több rekeszes, hogy tárolja az ékszer, érme, valamint egyéb kisebb tételek, takarosan, szépen. [TÖBB REKESZES] használhatja ezt a több rekeszes, hogy tárolja az ékszer, érme, valamint egyéb kisebb tételek, takarosan, szépen. [TÖBB REKESZES] használhatja ezt a több rekeszes, hogy tárolja az ékszer, érme, valamint egyéb kisebb tételek, takarosan, szépen. [2 BIZTONSÁGI KULCS] Felszerelt 2 kulcsokat, az egyik kulcs a mindennapi használatra, egy másik kulcsfontosságú lehet a tartalék, nagyon praktikus, kényelmes, a napi használata. [SZÉLES ALKALMAZÁSI] Vonzó megjelenés, egyedi design, tökéletes használ otthon, irodában, valamint a hordozható utazó. [PRÉMIUM ANYAG] Készült, magas minőségű acél anyag, ez a hordozható, zárható doboz környezetbarát, robusztus, tartós használata. [JÓTÁLLÁSI] Mi őszinte eladó ígéretet nyújt 100% - os visszatérítést vagy cserélje ki a szolgáltatás az ön számára, bármilyen kérdése van a termék, szívesen kapcsolatba lépni velünk bármikor.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Készpénz Doboz Anyaga : Acél Szín : a képen látható módon Méret : Kb.9 oz Alkalmazás : használható otthon, az irodában, az iskolában, a piaci bódé, stb Csomag Lista : 1 x Cash Box2 x gombbal Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, 1‑2a-hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Cash Box
Material:
Steel
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 15x12x8cm / 6.0x4.7x3.1in
Weight:
Approx.620g/21.9oz
Application:
Can be used at home, in office, at school, in market stall etc
Package List:
1 x Cash Box2 x Keys:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
A vevők választása