.

.

KEYDUACU Hordozható TeaSet,Utazási Tea,Kínai Tea,Kerámia Mini kung fu-ja Teáskanna 3 Teáscsésze Utazás Haza Hivatal(Zöld)

KEYDUACU Hordozható TeaSet,Utazási Tea,Kínai Tea,Kerámia Mini kung fu-ja Teáskanna 3 Teáscsésze Utazás Haza Hivatal(Zöld)

HUF 5733.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Design】A gaiwan által tervezett, a sas szája saját szűrő lyuk, amely hatékonyan szűrni a tea levelek, majd öntsük ki a világos tea kiontása nélkül sehovaA belsejében a kupa fényes, valamint a külső, magas minőségű, matt textúra,van dombornyomott mintával, három-dimenziós kapcsolatot. 【Hordozható Utazási Teás Készlet】 ez A kerámia teáskanna állítsa be egy utazótáska, akkor könnyen hordozza, hogy élvezte, ha te is készen állsz egy csésze forró tea az utazás során. 【Biztonságos & Gyönyörű】 A gyönyörű kinézetű kerámia kung fu-ja tea a készlet, magas minőségű porcelán, már kalcinálva 1300 magas Celsius fok.A gyönyörű kézimunka hoz egy matt tapintású, luxus megjelenés. 【Többcélú】Alkalmas sör különböző tea Ideális ajándék teafogyasztók, család, iroda, buli, utazás, étterem használni. 【Csomag】 Fedezze tál*1, tea csésze*3, hordozható utazó táska*1. Tökéletes, kompakt, nagyon alkalmas megy ki. 【Design】A gaiwan által tervezett, a sas szája saját szűrő lyuk, amely hatékonyan szűrni a tea levelek, majd öntsük ki a világos tea kiontása nélkül sehova.A belsejében a kupa fényes, valamint a külső, magas minőségű, matt textúra,van dombornyomott mintával, három-dimenziós kapcsolatot. 【Hordozható Utazási Teás Készlet】 ez A kerámia teáskanna állítsa be egy utazótáska, akkor könnyen hordozza, hogy élvezte, ha te is készen állsz egy csésze forró tea az utazás során. 【Biztonságos & Gyönyörű】 A gyönyörű kinézetű kerámia kung fu-ja tea a készlet, magas minőségű porcelán, már kalcinálva 1300 magas Celsius fok.A gyönyörű kézimunka hoz egy matt tapintású, luxus megjelenés. 【Többcélú】Alkalmas sör különböző tea Ideális ajándék teafogyasztók, család, iroda, buli, utazás, étterem használni. 【Csomag】 Fedezze tál*1, tea csésze*3, hordozható utazó táska*1. Tökéletes, kompakt, nagyon alkalmas megy ki.Multi-cél : Megfelelő kieresztése a különböző tea Ideális ajándék teafogyasztók, család, iroda, buli, utazás, étterem használni.Tervezés : A gaiwan által tervezett, a sas szája saját szűrő lyuk, amely hatékonyan szűrni a tea levelek, majd öntsük ki a világos tea kiontása nélkül sehova.

További részletek

A vevők választása