.

.

Víz Üveg 1000ml Nagy, Gyümölcs, Tea - /Infúzió, a kupa kefe/szalma – Indoor/Outdoor - Sport, Konyha, Kemping, Túrázás (Kék)

Víz Üveg 1000ml Nagy, Gyümölcs, Tea - /Infúzió, a kupa kefe/szalma – Indoor/Outdoor - Sport, Konyha, Kemping, Túrázás (Kék)

HUF 1.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Időt Jelölő】A motivációs időt jelölő emlékezteti arra, hogy elegendő mennyiségű vizet inni egész nap, akkor tisztán látható, hogy mennyi vizet a palackban! 【Funkcionális Design】Az élelmiszer-minőségű szivárgásmentes gumi gyűrű belsejében a fedél biztosítja az abszolút szivárgásmentes funkciója, hogy ez a víz üveg!. 【Könnyen hordozható】Ez a kulacs könnyű, jön egy hordozható heveder, így alkalmas a különböző kültéri, illetve beltéri tevékenységek!. 【Ünnep, Ajándék】Ez a kiváló üveg a legjobb ajándék, amit tudok gondolni, hogy ha a legjobb barátom, a szerelem kemping, kerékpározás, utazás, szabadtéri tevékenységek, vagy nyomja meg a tornaterem rendszeresen !.Könnyen Használható】Egyszerűen nyomja meg a gombot, feltéve, egy kézzel is könnyedén nyissa meg a vízforraló.Tökéletes a sport, az úszás, vagy a biciklizés.Szilikon sorsot, hogy iszik könnyű, élvezetes.A szigetelt csészével fogyasztható az egyik kezét, anélkül, hogy akadályozza a kilátást, ami nagyon alkalmas a vezetői!. 【Időt Jelölő】A motivációs időt jelölő emlékezteti arra, hogy elegendő mennyiségű vizet inni egész nap, akkor tisztán látható, hogy mennyi vizet a palackban!. 【Funkcionális Design】Az élelmiszer-minőségű szivárgásmentes gumi gyűrű belsejében a fedél biztosítja az abszolút szivárgásmentes funkciója, hogy ez a víz üveg!. 【Könnyen hordozható】Ez a kulacs könnyű, jön egy hordozható heveder, így alkalmas a különböző kültéri, illetve beltéri tevékenységek!. 【Ünnep, Ajándék】Ez a kiváló üveg a legjobb ajándék, amit tudok gondolni, hogy ha a legjobb barátom, a szerelem kemping, kerékpározás, utazás, szabadtéri tevékenységek, vagy nyomja meg a tornaterem rendszeresen !.Könnyen Használható】Egyszerűen nyomja meg a gombot, feltéve, egy kézzel is könnyedén nyissa meg a vízforraló.Tökéletes a sport, az úszás, vagy a biciklizés.Szilikon sorsot, hogy iszik könnyű, élvezetes.A szigetelt csészével fogyasztható az egyik kezét, anélkül, hogy akadályozza a kilátást, ami nagyon alkalmas a vezetői!.Akár otthon, vagy utazás, vagy gyakorló szabadban, fenntartása nedvesség fontos, a test - iszik elég vizet teszi, hogy valamivel könnyebb hozzáférni, ha van egy palack vízzel a kezében.

További részletek

A vevők választása