.

.

2 Csomag Himalájai Kősó Teamécses Birtokosai, Természetes Rózsaszín Kristály Egységes Tea Fény, Egészségügyi Dekoráció Éjszakai Fény, A

2 Csomag Himalájai Kősó Teamécses Birtokosai, Természetes Rózsaszín Kristály Egységes Tea Fény, Egészségügyi Dekoráció Éjszakai Fény, A

HUF 4941.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Himalájai teamécses jogosultja】100% - ban természetes Himalájai só tea fény jogosultVan egy teát fény a közepén.Mint tudjuk, a természetes kősó tea könnyű állvány fokozza a jó érzést, energiát, ugyanakkor javítja az érzés, az a természetes tea lámpát a szobában. 【Kézzel készített kristály lámpák】Minden rock rózsaszín só lámpa szakmailag készült, s egyedi forma, szín, tónus.Bár nincs tudományos bizonyíték arra, hogy állítását, a melegséget, a rózsaszín Himalájai só lámpa segít, hogy hozzon létre egy békés hangulatú, minden szobában. 【Relaxációs, illetve egészségügyi ellátások】Himalájai só lámpa ismert a nyugtató, természetes előnyeit.Ez a kristálysó lámpa bocsát ki a meleg narancssárga fény kísér negatív só ionok, amely segít, hogy javítja az alvás, csökkenti a stressz tüneteit, valamint tisztítja a levegőt. 【Természetes rózsaszín só lámpák】Mert ezek a gyertyatartók természetes, különböző formák, természetes befejezi.Ezek a só gyertyatartók gyűjtik a láb, a nagy Himalája, a természetes vagy eredeti formájában.Ezek finomítatlan. 【A csomag tartalmaz】6 * Kézzel faragott, gyönyörű természeti rózsaszín Himalájai kristály kő só lámpa tea lámpa, természetes formáját 800g-1kg minden.A só lámpa, gyertyatartó ideális ajándék, hogy az tükrözze a lelkesedés, szeretet, egészség promóció.A belső átmérője egyetlen gyertyatartó van 4cm.Egy sor gyönyörű Himalájai só faragott gyertyatartók a mélyen a föld alatt van, az enyém, a Pakisztáni Khewra (található, nyugati szélén, a Himalája).Minden gyertyatartó kézzel faragott, magas minőségű kézművesek.Minden egyes lámpa használ a hő, a tea lámpa, mert a só, hogy kiadja a negatív ionok a levegőben, adjon meg egy ionizáló hatása van, illetve, mert fényterápia, hogy csökkenti a stresszt, növeli az energiát.Hogyan Kell Használni a Himalájai Só Gyertya Holder The legjobb dolog az ilyen só gyertyatartók, hogy tudod használni, mint amennyit akarsz.Ha azt szeretnénk, hogy a hely egy puha fény, Ha kell a hely, hogy vizsgálja meg izzott fel, használja őket bőségesen.Specifikáció : Termék Neve : Himalájai Só gyertyatartó (Kivéve a gyertyát) Méretek : D3.

További részletek

Product Name:
Himalayan Salt Candle Holder (Excluding candles)
Dimensions:
D3.5 * H4
Size:
Diameter 1.6 * Depth ± 2 1/4
Package content:
2 * Himalayan Salt Candle Holder
Note:
The salt candle holders are polished by hand, and each shape has a different shape. The above data is for reference only.:
The salt mines are formed naturally, and the color and texture of each model are different, which is a normal phenomenon, not a quality problem. :
A vevők választása