.

.

Hordozható Köröm Fúró Készlet Szakmai TOUCHBeauty 30,000 RPM Elektromos körömreszelő, 8 Db Köröm Fúró Bit Ezüst Színű (Újratölthető)

Hordozható Köröm Fúró Készlet Szakmai TOUCHBeauty 30,000 RPM Elektromos körömreszelő, 8 Db Köröm Fúró Bit Ezüst Színű (Újratölthető)

HUF 3599.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Profi Köröm Fúró Készlet,30,000 RPM ±Forgatás, LED-es irányjelzőSWITHCH ON : Nyomja meg a power gombot egyszer, hogy az akkumulátor készenléti állapotban van.Aztán nyomja meg ez a második alkalom, hogy kapcsolja be ezt a köröm gyakorlat.Állítsa be forgásirány : Ha a köröm gyakorlat a normális állapot, kattintson duplán a bekapcsoló gombot, hogy alternatív forgó irányban (a megfelelő R / F jelző fény kigyullad). 【Vezeték nélküli & Hordozható kivitel】A kompakt, vezeték nélküli design miatt ez újratölthető köröm fúró készlet bárhol használható, mégpedig anélkül, hogy egy kábel.Az ergonómikus toll alakú teszi, hogy sokkal kényelmesebb, hogy tartsa meg markolat, amely lehetővé teszi, hogy a köröm kezdődött, bárhol, bármikor. 【Multifunkcionális Köröm Fúró Készlet】8 féle mentális köröm fúró bit, a profi elektromos körömreszelő képes lesz használni az összes-mintegy alakításában, polírozás, illetve eltávolítása a műköröm, poli zselés körmök, vastag a köröm, műköröm, körömágy, stb. 【Továbbfejlesztett Erőteljes Motor】Ez az elektromos köröm gyakorlat van szerelve egy erős 30,000 RPM forgódugattyús motor 5 állítható sebességgel.F/R irányba alkalmas a jobb-vagy balkezes emberek. 【Alacsony Zajszint & Alacsony Vibráció】Ez a vezeték nélküli elektromos köröm gyakorlat áll egy erős, de csendes motor kevesebb, mint 60 decibel.A kiváló minőségű alumínium ötvözet tartja a köröm fúró bit professional alacsony lángon, alacsony zajszint, alacsony vibráció. 【USB-C-Típusú Töltés】egy beépített lítium elem 850m Ah, támogatja a 3.5-4 óra munka után 1,5 óra teljesen feltöltött, ez az elektromos köröm gyakorlat tölthető USB port, beleértve a power bank, SZÁMÍTÓGÉP, HÁLÓZATI adapter, autós töltő, stb.

További részletek

A vevők választása