.

.

WALLBIG Falra Szerelt Hordozható Telefon, széf,Telefon, Tároló Doboz, Rozsdamentes Acél Átlátszó Mobilok Tároló Szekrény (Szín, Méret : 60)

WALLBIG Falra Szerelt Hordozható Telefon, széf,Telefon, Tároló Doboz, Rozsdamentes Acél Átlátszó Mobilok Tároló Szekrény (Szín, Méret : 60)

HUF 4023.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Erős Szerkezet】 Ez a termék Rozsdamentes acélból készült , MDF, átlátszó plexi, más anyagból, lakat, fém fogantyú falra szerelhető, tartós, nem rozsdásodik 【Biztonsági aggódj】 Humanizált fogantyú, stabil, ha tárolására a telefon, nem könnyű karcos, kopott, számozott design, nem könnyen összetéveszthető, könnyű kezelni, a doboz alumínium ötvözetből anyag, MDF, el lehet végezni, vagy a falra, könnyen hely. 【Mobiltelefon tároló doboz】 Gyöngy, pamut rekesz, kopásgátló, több gondtalan, könnyű megtalálni a digitális megállapodás, stabil tárolás, nem könnyű esik. 【Használat jelenet】 Ez a mobil telefon kabinet nem csak alkalmas tantermek, hanem alkalmas mobiltelefon tároló konferencia terem, gyárak, irodák, éttermek, oktatási intézmények, mobiltelefon javítás, üzletek, szépség szalonok, iskolák, könyvtárak, stb. 【Elégedett Szolgáltatás】Egyes termékeink gondosan válogatott, kipróbált nyújt tökéletes vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, akkor önnek a legjobb szolgáltatást, bízunk benne, hogy a rend. 【Erős Szerkezet】 Ez a termék Rozsdamentes acélból készült , MDF, átlátszó plexi, más anyagból, lakat, fém fogantyú falra szerelhető, tartós, nem rozsdásodik. 【Biztonsági aggódj】 Humanizált fogantyú, stabil, ha tárolására a telefon, nem könnyű karcos, kopott, számozott design, nem könnyen összetéveszthető, könnyű kezelni, a doboz alumínium ötvözetből anyag, MDF, el lehet végezni, vagy a falra, könnyen hely. 【Mobiltelefon tároló doboz】 Gyöngy, pamut rekesz, kopásgátló, több gondtalan, könnyű megtalálni a digitális megállapodás, stabil tárolás, nem könnyű esik. 【Használat jelenet】 Ez a mobil telefon kabinet nem csak alkalmas tantermek, hanem alkalmas mobiltelefon tároló konferencia terem, gyárak, irodák, éttermek, oktatási intézmények, mobiltelefon javítás, üzletek, szépség szalonok, iskolák, könyvtárak, stb. 【Elégedett Szolgáltatás】Egyes termékeink gondosan válogatott, kipróbált nyújt tökéletes vásárlási élmény.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem, akkor önnek a legjobb szolgáltatást, bízunk benne, hogy a rend.

További részletek

A vevők választása