.

.

TWDYC Vákuum Szigetelt Utazási Bögre, Szilikon Fogantyú a Könnyű hordozhatóságért, Rozsdamentes Acél Béléscső, Könnyen tisztítható (Szín :

TWDYC Vákuum Szigetelt Utazási Bögre, Szilikon Fogantyú a Könnyű hordozhatóságért, Rozsdamentes Acél Béléscső, Könnyen tisztítható (Szín :

HUF 12210.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

★ A belső, mind a külső falak készült élelmiszer-minőségű 304-es rozsdamentes acél, valamint modern, dupla falú vákuum technológia használják, hogy megakadályozza a külső páralecsapódás, hogy a termosz teljesen izzad ★ Teljesen szivárgásmentes, élelmiszer-minőségű szilikon tömítés gyűrű biztosítja, hogy a víz szivárog bármely dudorok, amikor szigorítás a sapkát, tedd a táskában anélkül, hogy aggódnia kellene vízszivárgás. ★ Élelmiszer minőségű PP + szilikon nyél, kényelmes fogás, ergonomikus kialakítás. ★ Ezt az üveget nem tartalmaz, 100% BPA így a ftalátok, nem toxikus, 100% - ban szivárgásmentes, nem izzad, vagy kondenzátum, nem fém, vagy szag, kérjük, használja meginni biztonságosan, tisztán. ★ Rozsdamentes acél üveg ideális a család, a munka, sport, autó, strand, még a camping vagy túrázás, ideális víz, tea, kávé, szénsavas italok, bor, sör. ★ A belső, mind a külső falak készült élelmiszer-minőségű 304-es rozsdamentes acél, valamint modern, dupla falú vákuum technológia használják, hogy megakadályozza a külső páralecsapódás, hogy a termosz teljesen izzad. ★ Teljesen szivárgásmentes, élelmiszer-minőségű szilikon tömítés gyűrű biztosítja, hogy a víz szivárog bármely dudorok, amikor szigorítás a sapkát, tedd a táskában anélkül, hogy aggódnia kellene vízszivárgás. ★ Élelmiszer minőségű PP + szilikon nyél, kényelmes fogás, ergonomikus kialakítás. ★ Ezt az üveget nem tartalmaz, 100% BPA így a ftalátok, nem toxikus, 100% - ban szivárgásmentes, nem izzad, vagy kondenzátum, nem fém, vagy szag, kérjük, használja meginni biztonságosan, tisztán. ★ Rozsdamentes acél üveg ideális a család, a munka, sport, autó, strand, még a camping vagy túrázás, ideális víz, tea, kávé, szénsavas italok, bor, sör.Termék description Colour : Arany , Silver Name : Kávé Cup Capacity : 400ml Material : 304 rozsdamentes steel Product műszaki adatok : 16.5 cm Handle az élelmiszer-minőségű PP+ szilikon kényelmes, ergonomikus markolat design400ml nagy kapacitású felel meg igényeinek you304 rozsdamentes acél béléscső, könnyen tisztítható, healthy304 rozsdamentes acél szivárgás érzékelő, kényelmesebb use Food minőségű szilikon tömítő gyűrű, zárt, anélkül, hogy szivárog a víz.

További részletek

A vevők választása