.

.

Fafeicy Elemi Optikai Rotary Encoder, DC5‑24V 30mA ABZ Jeladó Inkrementális 3 Fázisú, Félig Üreges Tengely 6mm Motor Szűkítő Berendezések, Irodai

Fafeicy Elemi Optikai Rotary Encoder, DC5‑24V 30mA ABZ Jeladó Inkrementális 3 Fázisú, Félig Üreges Tengely 6mm Motor Szűkítő Berendezések, Irodai

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

ABZ kódoló fogad el, jó minőségű anyagok, magasabb védelem, sokkal erősebbInkrementális jeladó nincs impulzus kétértelműség probléma, több megbízható használata.A mechanikus sebesség, ez ABZ jeladó 6000rpm, az áramfelvétel 30m A, a munka hatékonysága magas, energiatakarékos.Ez az inkrementális jeladó van egy széles alkalmazási majd fel lehet használni, a pontos munkakörnyezetben, irodai automatizálás, mérnöki területeken.Ez a 3-fázis elemi rotary encoder kicsi méret, könnyű súly, kompakt szerkezet, egyszerű telepíteni.Specifikáció : Elem Típus : TL Kódoló Anyag : Alumínium + műanyag Modell : C38 S6 G5 Tápfeszültség : DC5-24 V Jelenlegi Fogyasztás : 30m A Mechanikus Fordulatszám : 6000rpm Tengely Átmérő Méret : Kb.2-ban, a 8 mm-es / 0.3 a, 10mm / 0,4 Fázisok Száma : ABZ 3 fázis Csomag Lista : 1 x Jeladó Megjegyzés : 1. Ez a termék áll, a pontos összetevőket, ezért kérjük, legyen óvatos, hogy ne ejtse le. Ha a telepítés, ha a különcség, vagy eltérési szög túl nagy, akkor csökkentheti az élettartamát. Ne használjon erős hatás, rezgés, maró, nagy mágneses mező, magas hőmérséklet, magas páratartalom, valamint sav‑bázis környezetet. Egy hiba az impulzusok száma oka lehet, ha a készülék be-vagy kikapcsolása.Miután a nyomtató be van kapcsolva, van egy 0.5 S késleltetési idő használata. Miután a termék fix, ne húzza ki a kábelt meghaladó erővel 29. Ha van egy magas feszültségű vonal, vagy vezetéket a közelben, kérjük, használja a vezetéket, hogy fedezze a kábelt. Amikor vezetékek, ügyeljen arra, hogy ne zárja rövidre az érintkezőket, illetve győződjön meg arról, hogy a vezetékek nem megfelelő.Rossz kábelezés károsítja a belső áramkör.Ajánlott szigetelni a független terminálok. Árnyékolt vezetéket kell földelni. Ne szerelje szét a készüléket egyedül.

További részletek

Item Type:
ABZ Encoder
Material:
Aluminum + plastic
Model:
C38S6G5
Power Supply Voltage:
DC5-24V
Current Consumption:
30mA
Mechanical Speed:
6000rpm
Shaft Diameter Size:
Approx. 6mm / 0.2in, 8mm / 0.3in, 10mm / 0.4in
Number of Phases:
ABZ 3 phase
Package List:
1 x Encoder:
Note:
1. This product is composed of accurate components, so please be careful not to drop it.:
2. When installing, if the eccentricity or deviation angle is too large, it will shorten its service life.:
3. Do not use in strong impact, vibration, corrosive, large magnetic field, high temperature, high humidity and acid‑base environment.:
4. An error in the number of pulses may be caused when the power is turned on or off. After the power is turned on, there is a 0.5S delay time for use.:
5. After the product is fixed, do not pull the cable with a force exceeding 29.4N.:
6. When there is a high‑voltage line or power line nearby, please use a conduit to cover the cable.:
7. When wiring, pay attention not to short‑circuit the terminals, and make sure that the wiring is correct. Wrong wiring will damage the internal circuit. It is recommended to insulate the unconnected terminals.:
8. Shielded wire should be grounded.:
9. Do not disassemble the product by yourself. :
A vevők választása