.

.

TRITXIY Boszorkány Törékeny, Mint Egy Bomba Függőleges Poszter, Boszorkány, Poszter,Fém Retro Fali Dekor Vintage Adóazonosító Jel-8x12inch(20x30cm)

TRITXIY Boszorkány Törékeny, Mint Egy Bomba Függőleges Poszter, Boszorkány, Poszter,Fém Retro Fali Dekor Vintage Adóazonosító Jel-8x12inch(20x30cm)

HUF 2.67

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Magas Minőségű】100% magas minőségű fém nyomtatás adóazonosító jel, vízálló, rozsda mentes, nap bizonyíték, tiszta, tömörProfesszionális nyomtatás, anti gyengült, magas minőségi festék, nagy felbontású kép nyomtatás fali dekoráció.A környezetvédelem érdekében. 【Stílus, Gazdag】Különleges "retro" kopás, karcolás, régi, rozsdás, időjárás, rusztikus, öregedés, szín, változás, design, de a felülete sima. 【Részletesen Feldolgozó】A hátsó széle sima, a sarkok nem vágott.A négy sarkából a tin festmény vagy fúrt előre is lógott a falon. 【Jó Hatással】alkalmas bár, üzlet, garázs, kávézó, lakóhely, különböző helyeken, a személyiség vagy az otthoni dekoráció.Ezek a kedves, érdekes wall art segíthet növelni a művészi értelemben, a szobában pedig a pozitív, optimista, lendületes légkör a szobában. 【Jó csomagolás】előre, majd vissza a tin logó vannak csomagolva hab testület, nincs sérült minta szállítás során, valamint a védelem teljes, így nem lesz sérült, amikor megkapják a csomagot. 【Magas Minőségű】100% magas minőségű fém nyomtatás adóazonosító jel, vízálló, rozsda mentes, nap bizonyíték, tiszta, tömör.Professzionális nyomtatás, anti gyengült, magas minőségi festék, nagy felbontású kép nyomtatás fali dekoráció.A környezetvédelem érdekében. 【Stílus, Gazdag】Különleges "retro" kopás, karcolás, régi, rozsdás, időjárás, rusztikus, öregedés, szín, változás, design, de a felülete sima. 【Részletesen Feldolgozó】A hátsó széle sima, a sarkok nem vágott.A négy sarkából a tin festmény vagy fúrt előre is lógott a falon. 【Jó Hatással】alkalmas bár, üzlet, garázs, kávézó, lakóhely, különböző helyeken, a személyiség vagy az otthoni dekoráció.Ezek a kedves, érdekes wall art segíthet növelni a művészi értelemben, a szobában pedig a pozitív, optimista, lendületes légkör a szobában. 【Jó csomagolás】előre, majd vissza a tin logó vannak csomagolva hab testület, nincs sérült minta szállítás során, valamint a védelem teljes, így nem lesz sérült, amikor megkapják a csomagot.Kedves Vásárló,isten hozta nálunk!!!Az adóazonosító jel, nosztalgikus hatást ad az emberek egyfajta retro.

További részletek

A vevők választása