.

.

QIAOYING Ékszer Női 3mm 18K Tömör Rose Gold Kő Cirkónia CZ Szeretet, az Örökkévalóság Ígérete Gyűrű, Esküvői Zenekar (8)

QIAOYING Ékszer Női 3mm 18K Tömör Rose Gold Kő Cirkónia CZ Szeretet, az Örökkévalóság Ígérete Gyűrű, Esküvői Zenekar (8)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

100% Új, Kiváló MinőségűAnyag : 18 K Tömör Rose Gold.Klasszikus Létre, Esküvő, Eljegyzés, Szoliter Gyémánt Gyűrű.A legjobb Divat Ékszerek Évforduló Ígéret Gyűrű neki.Bármilyen kérdése van , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk , igyekszünk a legjobb, hogy oldja meg a problémát.Qiao Divat Ékszerek, Tökéletes magad, vagy a barátod.Nagy Ajándék Választás.meleg tippek : 1. Kérjük, hogy elkerülje az ütközést, így elkerülhető a felületi karcolások. Kérjük, kerülje a Parfüm, Testápoló, Hajlakkot, vagy bármilyen más Kémiai, hogy Ártalmas Lehet a shine a fém. Kérjük, hogy kerülje a kapcsolatot a savas, illetve lúgos, maró anyagok. Kérjük, ne rajta, amikor izzad, zuhany, vagy aludni, stb. Néha lehet viselni a különböző gyűrűk nem csak egy, végig, minden nap le pamut puha ruhával törölje le a felület tiszta, tedd a doboz jobb. Vannak, akik alkalmazzák a polimer bevonat a gyűrűk akadályt között a bőr, illetve a fém a gyűrűt.a körömlakk az egyik lehetőség!Mivel a fény, a képernyő különbség,az elem színe kissé eltérhetnek a kép.Köszönöm a megértését.

További részletek

A vevők választása