.

.

75. Szülinapi Buli Meghal vágott Meghívó illő Borítékot. Csomag 24 határozza meg. Hajtogatott 2,3x3.8 (57x96mm), 130 borító papír (350gsm).

75. Szülinapi Buli Meghal vágott Meghívó illő Borítékot. Csomag 24 határozza meg. Hajtogatott 2,3x3.8 (57x96mm), 130 borító papír (350gsm).

HUF 7299.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【Csomag 24 beállítja】24 Mini-meghívók, 24 Boríték, 2 Kétoldalas Tömítő Szalagok, 1 darab Ezüst Megakadályozta Szív Matricák (24pc) ?【Hajtogatott Lapok】 Ezek a meghívók nyomtatott meghalni-vágás feldolgozott egy szép formátumban.Minden a kártya jön egy design illő borítékot.Összességében ezek fejezik ki a szívből jövő érzelmek, hogy azokat a meghívott. ?【Kézzel írott Üzenetek】 Egy előre nyomtatott fill-in-the-üres terület, a kézzel írott pályázati részleteket. Ellenőrizze, ️【DIY, hogy hozzon Létre Egyediségét】 Minden kártya hát alakú által meghalni, vágás, kialakított szerzett vonalak, így lehet, hogy hajtva könnyen, szépen.A két hajtogatott oldal lehet köti össze alkalmazása kétoldalas szalag egy vastagabb mini-card.Személyre szabhatja ezt a kártyát, s átalakítja azt a saját, egyedi, elegáns meghívó csatolva kinyomtatva akár fényképes minőség. ✉️【Boríték】Megfelelő design a kulcs.A kombináció a meghívó, valamint a borítékot, hogy egy nagyon ritka, de jellegzetes terméket lehet találni a piacon. ?【Alkalomra tökéletes】 A meghívó kártya megfelelő a család, a barátok, esküvők, partik, tárgyalás eseményeket, évfordulókat. ?【Anyag】A meghívók készült prémium minőségű kartonpapír, hogy sima állagú, könnyen írni.Elérni kijelző jobb eredményeket is, akkor szándékosan kihagyja a használata rágót, vagy tömítő szalagot úgy, hogy a boríték marad tiszta, sértetlen után fedél bezárása. ?【Csomag 24 beállítja】24 Mini-meghívók, 24 Boríték, 2 Kétoldalas Tömítő Szalagok, 1 darab Ezüst Megakadályozta Szív Matricák (24pc). ?【Hajtogatott Lapok】 Ezek a meghívók nyomtatott meghalni-vágás feldolgozott egy szép formátumban.Minden a kártya jön egy design illő borítékot.Összességében ezek fejezik ki a szívből jövő érzelmek, hogy azokat a meghívott. ?【Kézzel írott Üzenetek】 Egy előre nyomtatott fill-in-the-üres terület, a kézzel írott pályázati részleteket. Ellenőrizze, ️【DIY, hogy hozzon Létre Egyediségét】 Minden kártya hát alakú által meghalni, vágás, kialakított szerzett vonalak, így lehet, hogy hajtva könnyen, szépen.A két hajtogatott oldal lehet köti össze alkalmazása kétoldalas szalag egy vastagabb mini-card.

További részletek

A vevők választása