.

.

YEBDD Férfi Táska Kézitáska Fejét Réteg Marhabőr 14 Colos Számítógép Üzleti Táska Vállon Kors Táska (Szín : D, Méret : Mint Látható)

YEBDD Férfi Táska Kézitáska Fejét Réteg Marhabőr 14 Colos Számítógép Üzleti Táska Vállon Kors Táska (Szín : D, Méret : Mint Látható)

HUF 45054.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Szigorú ellenőrzése az anyag kiválasztása linkek, bőr felszíni érzem, sima, erős tartás anti-S repedés, hosszú élettartamHardver az első réteg marhabőr, a hangulat, a divat, gyönyörű.Kézi öv is használja minőségű marhabőr anyagból, markolat kényelmes, hogy hozzon létre egy tökéletes.Kivitelezés, annak érdekében, hogy minden varrás vonal aprólékos kombináció.Nagyon üzlet is nagyon alkalmi pedig nagyon divatos, de sokoldalú.Szigorú ellenőrzése az anyag kiválasztása linkek, bőr felszíni érzem, sima, erős tartás anti-S repedés, hosszú szolgálat life Hardware az első réteg marhabőr, a hangulat, a divat, gyönyörű.Kézi öv is használja minőségű marhabőr anyagból, markolat kényelmes, hogy hozzon létre egy tökéletes .Kivitelezés, annak érdekében, hogy minden varrás vonal aprólékos kombináció.Nagyon üzlet is nagyon alkalmi pedig nagyon divatos, de versatile Material : leather Size : mint shown Structure : 1. fő zseb, harangzúgás.Számítógép rekesz zseb (lehet tenni 14-es számítógép)3. cipzáras zseb 4. ID zsebében x 25. toll betét x 2 Package tartalma : táska * 1 (nem tartalmazza az egyéb prezentációs elemek)figyelni.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem feltétlenül tükrözik a tényleges színét.Részletes méret összehasonlítás, kérem, engedje meg, 1-3cm különbségek miatt kézi mérés.

További részletek

A vevők választása