.

.

Selyem Főkötő Alszik Göndör Haj Szatén Motorháztető Selyem Aludni, Sapkák Női Haj Címlap Lányok Este Kap Alszik Gyerekeknek (Szürke)

Selyem Főkötő Alszik Göndör Haj Szatén Motorháztető Selyem Aludni, Sapkák Női Haj Címlap Lányok Este Kap Alszik Gyerekeknek (Szürke)

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Prémium Minőségű Anyagból】A motorháztető puha selyem szatén szövet, Hipoallergén, Könnyű, Légáteresztő, Bőr-Barát, védi a haj stílusokNagyon puha, kényelmes. 【 Selyem kalapot Gumiszalag】A szatén motorháztető volna, rugalmas fej méret a kényelmes viselet; Miután sok fejlesztések, a szatén bonnet egy széles gumiszalag, ami a fejed kényelmesebb; A zenekar feszített, hogy illeszkedjen a különböző fej mérete, de az nem, hogy a feje fáj. 【 Multifunkcionális Szatén Motorháztető】 Ez a szatén, selyem sapkát nem csak alkalmas alszik, de kényelmesebb, ha mosás arcod, fürdés, ezzel bőrápoló, valamint a házimunka; Mert a szatén bélés a selyem főkötő megvédi a hajat nagyon vesztésre; Továbbá, egy puha, elöl nagy szoba tervezték, hosszú haj, nagy a feje. 【Mosási Útmutató Szatén Selyem Főkötő】Kérjük, ne viseld ezt szatén aludni kap egyik napról a másikra a haj vagy más folyadék/zsíros haj kezelések a hajad.Mint az anyag légáteresztő, a folyékony áztassa át a párnát.Szatén motorháztető lehet kezet mosni hideg vízben, majd gyengéd szappan.Meg kell határozni a földre, vagy felakasztotta száradni.Ha nem vagy 100% - ig ELÉGEDETT, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 【Legjobb Ajándék Nőknek】- Csomag : 3 Db /Készlet.Ez egy nagy ajándék, a Hálaadás, Karácsony, szilveszter, Születésnap, Anyák Napja, Évforduló, Valentin-a feleség, anya, barátnő, lányom, aki több mint 12 éves. / Ha nem vagy 100% - ig ELÉGEDETT, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. 【Prémium Minőségű Anyagból】A motorháztető puha selyem szatén szövet, Hipoallergén, Könnyű, Légáteresztő, Bőr-Barát, védi a haj stílusok.Nagyon puha, kényelmes. 【 Selyem kalapot Gumiszalag】A szatén motorháztető volna, rugalmas fej méret a kényelmes viselet; Miután sok fejlesztések, a szatén bonnet egy széles gumiszalag, ami a fejed kényelmesebb; A zenekar feszített, hogy illeszkedjen a különböző fej mérete, de az nem, hogy a feje fáj. 【 Multifunkcionális Szatén Motorháztető】 Ez a szatén, selyem sapkát nem csak alkalmas alszik, de kényelmesebb, ha mosás arcod, fürdés, ezzel bőrápoló, valamint a házimunka; Mert a szatén bélés a selyem főkötő megvédi a hajat nagyon vesztésre; Továbbá, egy puha, elöl nagy szoba tervezték, hosszú haj, nagy a feje.

További részletek

A vevők választása