.

.

GLJ Lebegő Polcok LJJL Keskeny Kocsi, 3-4 Réteg Műanyag Öv Csigát, Tároló Kocsi Emeleti Tároló, Több Tároló Állvány (Szín : B)

GLJ Lebegő Polcok LJJL Keskeny Kocsi, 3-4 Réteg Műanyag Öv Csigát, Tároló Kocsi Emeleti Tároló, Több Tároló Állvány (Szín : B)

HUF 14820.30

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Sokoldalú : A rack alkalmas forgalomba a különböző dolgokat, de egy jó asszisztens az életTervezés : A polcokon hozzon létre egy külön helyet, hogy helyet takarít meg, valamint egy bájos dekoráció a szobában. ★Tároló állvány funkció - Multi-layer-tároló padlóra szerelt mobil csigát, tároló állvány. ★ Hatálya - Multi-funkcionális rack, helytakarékos, alkalmas otthoni nappali, erkély, fürdőszoba kozmetikai tároló, konyha, tároló. ★Tároló állvány design - Alsó csigát, a fék, könnyen mozgatható, széles panel, jól szellőző rács tároló réteg, száraz, magas a széle, biztonságos helyen.Polc, polc, tárolt, tárol közös elemek az életben, szépen tárolt, nem volt hajlandó rendetlen, de bárhol elhelyezhető,egy jó segítő életedben termék leírás Multi-layer-tároló padlóra szerelt mobil csigát, tároló állvány, alsó csigát, a fék, kényelmes mozgást, széles panel, szellőző rács tároló réteg, száraz, magas a széle, biztonságosan elhelyezve, alkalmas otthoni nappali, erkély, fürdőszoba kozmetikai tároló , konyha tároló Tároló polc típus - Multi-function lapos tároló polc Anyagok - Szén-Acél Telepítési módszer - Föld típusú Stílus - Japán Bázis mérete - EGY 48 X22.5 X112 CM Használja - nem tud kis tételek Alkalmazandó tér - konyha, fürdőszoba, nappali Megjegyzések - 1. A termék képek lehet, hogy van egy kis színe, attól függően, hogy a szög vagy a lövés.A termék alá kell vonni a tényleges terméket. Mivel a mérési technikák, eszközök, lehet, hogy 1-3cm hiba.Az egyedi méret feltétele, hogy a tényleges terméket. Ezt a terméket csak akkor tartalmaz, tároló polcok, nem egyéb kiegészítők, nem egyéb kiegészítők gyors : 1. Mi csak eladni külön állványok, nem beleértve a más varrás, kérjük, legyen tisztában 2. Ha kap polcok, bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.

További részletek

A vevők választása