.

.

Fdit Hordozható Porszívó, Kettős Szűrés Regulable Sebesség Kézi Porszívó Haza (Zöld)

Fdit Hordozható Porszívó, Kettős Szűrés Regulable Sebesség Kézi Porszívó Haza (Zöld)

HUF 1.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Könnyű Test : A kézi porszívó vezeték nélküli funkciók egy könnyű kialakítás a könnyű hordozhatóságA one touch por-kupa kioldó gombot.Kettős Szűrés : A kézi porszívó rendelkezik egy kettős szűrőrendszer, amely csökkenti a por eltömődés biztosítja erős szívó, hosszú távú használatra.Regulable sebesség : A por busters vezeték nélküli újratölthető lehet használni a porszívózás szőnyegek, a sebesség regulable, akkor használja a poroló bizalommal, de kérem, legyen óvatos.Kényelmes Fogantyú : A poroló kényelmes fogantyú, amely nem könnyen deformálódik vagy törik, s könnyen kezelhető.Vezeték nélküli Kialakítás : hordozható porszívó együtt a vezeték nélküli kialakítás, a kézi porszívó lehetővé teszi, hogy teljes körben tisztítása szabadon. Kettős Szűrés : A kézi porszívó rendelkezik egy kettős szűrőrendszer, amely csökkenti a por eltömődés biztosítja erős szívó hosszú távú use2. Könnyű Test : A kézi porszívó vezeték nélküli funkciók egy könnyű kialakítás a könnyű hordozhatóság.A one touch por cup kiadás button3. Vezeték nélküli Kialakítás : hordozható porszívó együtt a vezeték nélküli kialakítás, a kézi porszívó lehetővé teszi, hogy teljes körben tisztítása freely4. Regulable sebesség : A por busters vezeték nélküli újratölthető lehet használni a porszívózás szőnyegek, a sebesség regulable, akkor használja a poroló bizalommal, de kérem, careful5. Kényelmes Fogantyú : A poroló kényelmes fogantyú, amely nem könnyen deformálódik vagy törik, de könnyen use Specification : Elem Típus : Kézi Vacuum Product Anyag : Plastic Battery Típus : Lítium Akkumulátor (szállított beépített akkumulátor) Akkumulátor Típus : 18650 Battery Kapacitás : 3600m Ah Product Használni : Household Scope Alkalmazás : a Legtöbb Scenarios How kell Használni : 1. Csatlakoztassuk a töltőt, hogy teljesen töltse fel az akkumulátort (töltés közben : a töltőkábel jelzőfény piros; ha teljesen fel van töltve : a töltőkábel jelzőfény zöld)2. Csatlakoztassa a megfelelő tartozékok szerint az alkalomból, hogy használja (telepítés használata tartozékok)3. Kapcsolja be a főkapcsolót a porszívó kezdeni working Instructions a szétszerelés, tisztítás : 1.

További részletek

Item Type:
Handheld Vacuum
Product Material:
Plastic
Battery Type:
Lithium Battery (shipped with built in battery)
Battery Type:
18650
Battery Capacity:
3600mAh
Product Use:
Household
Scope of Application:
Most Scenarios
How to Use:
1. Connect the charger to fully charge the battery (when charging:
the charging cable indicator light is red; when fully charged
2. Connect the corresponding accessories according to the occasion of use (installation and use of accessories):
3. Turn on the power switch of the vacuum cleaner to start working:
Instructions for disassembly and cleaning:
1. Rotate the dust bin counterclockwise and remove the dust bin from the fuselage:
2. Take out the filter in the dust bin and put the garbage into the trash can:
3. If necessary, use a slightly damp rag or disposable paper towel to clean the dust cup. The filter can be rinsed with water. After washing, it must be thoroughly dried and used again:
4. To re install the dust bin, put the filter into the dust bin, and rotate it in the opposite direction according to step 1 to use it:
Package List:
1 x Handheld Vacuum :
A vevők választása