.

.

Hemoton Fürdőszoba Tálca Tálca Dekoratív Rozsdamentes Acél Törölközőt Tálca, Fém Tároló, Rendszerező Tálcák Étel Lemez Fürdőszoba (Arany)

Hemoton Fürdőszoba Tálca Tálca Dekoratív Rozsdamentes Acél Törölközőt Tálca, Fém Tároló, Rendszerező Tálcák Étel Lemez Fürdőszoba (Arany)

HUF 899.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【Magas Minőségű Anyag】 304 rozsdamentes acélból, téglalap alakú tálca, az anyag tartós, rozsda - bizonyíték, nem pedig könnyen megsérült, egy tálca, hogy nagyon alkalmas a személyes igényeinek 【Elegáns Megjelenés】Egyszerű design, tiszta vonalak.Tükör csiszolás folyamata, jó fényes.Könnyen kezelhető - Törölje le tiszta, nedves ruhával. 【Haza Essentials】Irányítani a fürdőszoba, hiúság rendetlenség tartja tartozékok egy helyen; ez a tálca szervező tökéletes szépen a szervező a vendégek törölköző, ékszer, parfüm, kefe haj, smink. 【Méretek】Arról, hogy 5.5 x 6,6 cm-es ( L x W ). 【Széles Alkalmazandó】Tökéletes szekrény, hálószoba, ágy mellett, az asztal, fürdőszoba, tároló; ez a kis tálca is használható, mint egy többfunkciós tálca a bejárat, előszoba, étkező asztal, sár szoba, konyha, fürdőszoba hiúság, pulton. 【Magas Minőségű Anyag】 304 rozsdamentes acélból, téglalap alakú tálca, az anyag tartós, rozsda - bizonyíték, nem pedig könnyen megsérült, egy tálca, hogy nagyon alkalmas a személyes igényeinek. 【Elegáns Megjelenés】Egyszerű design, tiszta vonalak.Tükör csiszolás folyamata, jó fényes.Könnyen kezelhető - Törölje le tiszta, nedves ruhával. 【Haza Essentials】Irányítani a fürdőszoba, hiúság rendetlenség tartja tartozékok egy helyen; ez a tálca szervező tökéletes szépen a szervező a vendégek törölköző, ékszer, parfüm, kefe haj, smink. 【Méretek】Arról, hogy 5.5 x 6,6 cm-es ( L x W ). 【Széles Alkalmazandó】Tökéletes szekrény, hálószoba, ágy mellett, az asztal, fürdőszoba, tároló; ez a kis tálca is használható, mint egy többfunkciós tálca a bejárat, előszoba, étkező asztal, sár szoba, konyha, fürdőszoba hiúság, pulton.Leírás - Anyag : 304 Rozsdamentes Acél - Szín : Arany Méret : 14.6 cm 【Magas Minőségű Anyag】 304 rozsdamentes acélból, téglalap alakú tálca, az anyag tartós, rozsda - bizonyíték, nem pedig könnyen megsérült, egy tálca, hogy nagyon alkalmas a személyes igényeinek. 【Elegáns Megjelenés】Egyszerű design, tiszta vonalak.Tükör csiszolás folyamata, jó fényes.Könnyen kezelhető - Törölje le tiszta, nedves ruhával 【Haza Essentials】Irányítani a fürdőszoba, hiúság rendetlenség tartja tartozékok egy helyen; ez a tálca szervező tökéletes szépen a szervező a vendégek törölköző, ékszer, parfüm, kefe haj, smink Csomag, Beleértve 1* Rozsdamentes Acél Törölközőt Tálca.

További részletek

A vevők választása