.

.

Kínai Naptári Évben a Nyúl Fali Naptár 2023, Kínai Holdnaptár Zodiákus Kínai Új Év Lógó Díszek lakberendezés (Arany - Fu)

Kínai Naptári Évben a Nyúl Fali Naptár 2023, Kínai Holdnaptár Zodiákus Kínai Új Év Lógó Díszek lakberendezés (Arany - Fu)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【2023 Kínai Hold-Fali Naptár】Kínai hagyományos Tavaszi Fesztivál elem a design, Növeli a fesztivál hangulatátLehet, hogy egy gyors pillantást a dátum, ami nagyon alkalmas lóg a falon, az irodában vagy otthon. 【Kínai Új Év Naptári】A naptári design nyúl, FU, piros, arany, mint a fő színek.A nyomtatás tiszta, a kijelző egyértelmű, úgy tervezték, hogy fadeless. 【Kínai Havi Fali Naptár】A naptár mutatja a nap-hold fesztiválok, napenergia tekintetében.Emellett azt is tartalmazza a hagyományos geomantic események a Régi Sárga Naptár.Megtekintése időpontokat, valamint másik hagyományos Kínai hold események segít lásd a Kínai kultúra egy másik nézőpontból. 【Könnyen Használható】A falon naptár jön egy piros zsinór.Akkor csak meg kell, hogy tegye.Nagyon kényelmes a használata.Ezen kívül is alkalmas lakberendezés. 【Kínai Hagyományos Naptár】Ez a Kínai hagyományos naptár 2023. papírból van jó kivitelezés. 【2023 Kínai Hold-Fali Naptár】Kínai hagyományos Tavaszi Fesztivál elem a design, Növeli a fesztivál hangulatát.Lehet, hogy egy gyors pillantást a dátum, ami nagyon alkalmas lóg a falon, az irodában vagy otthon. 【Kínai Új Év Naptári】A naptári design nyúl, FU, piros, arany, mint a fő színek.A nyomtatás tiszta, a kijelző egyértelmű, úgy tervezték, hogy fadeless. 【Kínai Havi Fali Naptár】A naptár mutatja a nap-hold fesztiválok, napenergia tekintetében.Emellett azt is tartalmazza a hagyományos geomantic események a Régi Sárga Naptár.Megtekintése időpontokat, valamint másik hagyományos Kínai hold események segít lásd a Kínai kultúra egy másik nézőpontból. 【Könnyen Használható】A falon naptár jön egy piros zsinór.Akkor csak meg kell, hogy tegye.Nagyon kényelmes a használata.Ezen kívül is alkalmas lakberendezés. 【Kínai Hagyományos Naptár】Ez a Kínai hagyományos naptár 2023. papírból van jó kivitelezés.Leírás Kínai Hagyományos Naptár 2023. A Nyúl évében Hold-Naptár Funkció - Szín : Mint látható a képen; - Anyag : Papír; - Méret : Fold mérete körülbelül 36 X34 X1cm / 14. 39inch - Megtekintése időpontokat, valamint másik hagyományos Kínai hold események segít lásd a Kínai kultúra egy másik nézőpontból.

További részletek

A vevők választása