.

.

KUNOVO Falra Dekor, Magazin Szervező Bohém Falra Kosár Mail Képeslap Jogosultja Fali Dekoráció Bejárat, Nappali (Szín : Bézs)

KUNOVO Falra Dekor, Magazin Szervező Bohém Falra Kosár Mail Képeslap Jogosultja Fali Dekoráció Bejárat, Nappali (Szín : Bézs)

HUF 7686.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Nagy falra dekor, szintén jó, mint egy ajándék, hogy a barátok, a családSzőtt minőségű pamut kötél anyag, puha, de kemény is használni.Fal szőtt szervező is tartani virágok díszítik az otthoni vagy az irodai térben, miközben helyet takarít meg.Egyszerű, elegáns, bohém falra tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, modern otthon dekorok.Tedd be az ajtót vissza, folyosón vagy a nappaliban, hogy tárolja a leveleket, magazin, könyv, telefon, vagy egyéb kisebb tételek.Nagy falra dekor, szintén jó, mint egy ajándék, hogy a barátok, a család.Szőtt minőségű pamut kötél anyag, puha, de kemény is használni.Fal szőtt szervező is tartani virágok díszítik az otthoni vagy az irodai térben, miközben helyet takarít meg.Egyszerű, elegáns, bohém falra tökéletesen illeszkedik mind a hagyományos, modern otthon dekorok.Tedd be az ajtót vissza, folyosón vagy a nappaliban, hogy tárolja a leveleket, magazin, könyv, telefon, vagy egyéb kisebb tételek.Specifikáció : Elem Típus : Fali Magazin Holder Material : Pamut Rope Color : Piros, Bézs, Sárga, Zöld ( nem Kötelező ) Termék Méret : 19cm* 50cm/ 7. 68in Note : Kérem, engedje meg, 1 - 3cm ( 0. 18 ) különbség miatt kézi mérés, valamint enyhe színbeli eltérést a különböző megjelenítési beállítást.Csomag Including Package Tartalmazza : 1* Fal Magazin Jogosult.

További részletek

Item Type:
Wall Magazine Holder
Material:
Cotton Rope
Color:
Red, Beige, Yellow, Green ( Optional )
Product Size:
19cm* 50cm/ 7. 48in* 19. 68in
Note:
Please allow 1- 3cm ( 0. 4- 1. 18& quot; ) difference due to manual measurement and slight color variation for different display setting.:
Package Including:
Package Included:
1* Wall Magazine Holder :
A vevők választása