.

.

OsoCozy Pelenka Vödör Szagtalanító Lemezek. Szép Citromos Illat. Nem Veszélyes, Nem Mérgező. Belső Pelenka Vödör, hogy Csökkentse a Szag.

OsoCozy Pelenka Vödör Szagtalanító Lemezek. Szép Citromos Illat. Nem Veszélyes, Nem Mérgező. Belső Pelenka Vödör, hogy Csökkentse a Szag.

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Hatékonyan csökkenti a Pelenka Vödör Szag egy jó citromos-citromos illatMinden egyes lemez hatékony 2-4 hét egyszer kinyitotta.Ezek a kedves citromos illatú lemezeket is használják számos más alkalmazások, mint a többi szoba, a rendszeres mosás vödrök, vagy ládák, szekrények, konyha szemetes többet.Értékesített az öt csomag vagy csomag 100. Tökéletes otthoni használatra, vagy pelenka szolgáltatásokat biztosít a vendégek.Minden egyes lemez hatékony 2-4 hét, s ezek egy eltartható 12 hónapig, míg a táska marad, bontatlan.A lemezek nem veszélyes, illetve nem mérgező, nem okoz kárt, ha lenyelik.A pénztár a Oso Cozy márka boltban a teljes vonal ruha pelenka kapcsolódó termékek.Szagtalanító lemezek pelenka vödrök.Ezek a lemezek vannak méretezve hogy beleférjen a nyílásba a fedél az 54 Liter Pelenka Vödör, mint egy a fenti kép.Ha használ egy másik fajta pelenkát vödör találni egy másik módszer, a kapcsolódó a szagtalanító lemezt a belső borítón a vödör.Egyes felhasználók arról számoltak be, siker ragasztószalaggal vagy pooking egy lyuk a lemez, illetve köti le a string, vagy a szál.Ezek jelentősen csökkenteni fogja a pelenka vödör szag.Ez egy szép citrus illat, minden egyes lemez tart 2-4 hét, attól függően, hogy a szobában a hőmérséklet, illetve a páratartalom.A lemezek nem veszélyes, illetve nem mérgező, nem okoz kárt, ha lenyelik.Eladott egy öt csomag külön-külön csomagolva lemezek.Eltarthatóság a lemezek körülbelül 12 hónap, ha a csomag bontatlan.Nézd meg a Oso Cozy márka bolt teljes választékát Oso Cozy termékek, beleértve a lapos, fiited & prefold ruha pelenka, pelenka takaró, pelenka betétek, pelenka csapok, flushable pelenka bélésű, ruha baba törlőkendő pénz megtakarítás ruha pelenka csomagot.Oso Cozy egy ruhát, pelenkát márka lesz értékét, majd értékelni.

További részletek

A vevők választása