.

.

Tenger Békát, 130ft/40m Víz alatti Fényképezőgép Vízálló Ház Merülési Esetben a Sony A6000, 16-50 mm-es Objektív (Ház + Vörös Szűrő)

Tenger Békát, 130ft/40m Víz alatti Fényképezőgép Vízálló Ház Merülési Esetben a Sony A6000, 16-50 mm-es Objektív (Ház + Vörös Szűrő)

HUF 2.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1Vízálló mélység : 40m(130ft).Vízálló elem : O-gyűrű tömítés.Fő anyag : PC, Optikai üveg, Rozsdamentes, EPDA gumi(Alumínium ötvözet, Tiszta tányér, pohár, EPDA gumi O-gyűrű, stb.Működési hőmérséklet : 0 ° c -40℃.Mielőtt behelyezné a kamera belsejében egy víz alatti ház, ellenőrizze, hogy a fényképezőgép raktáron - Nem pántok, kiegészítő markolat, nincs objektív szűrő.A camera menu kapcsoló a kereső üzemmódban az LCD/MONITOR csak, mert nem képes lesz arra, hogy használja a kereső a víz alatt.Kapcsolja be a fényerő magasabb, legalább 80% - át, különben nem lesz képes látni, mi van a monitoron.Kettős Optikai portok.Beépített szivárgás érzékelő szenzor.Felcserélhetőség, 3 kamera modellek.Rozsdamentes acél szerelőlap (méret -1/4"). Kend az esetben, vízálló olaj, meg a dolgokat, hogy a szövetek;. Lezárja az ügyet, majd tegye vízbe legalább 20m alatt 5 percig felett, hogy ellenőrizze a vízhatlan. Búvár víz alatti felvételek készítése/ Videó. Medence /Folyó fotózás/ Videózás (Esküvői fotós). Víz közeli vizeken Rafting, fényképek/ Videó. Szörfözés fotó/ Videó. Forgatás Eső/ párás Időjárás. A forgatás, vagy a képek a Sivatagban.Alkalmazandó modell : szakmai célja a Sony A6000 (szűrő átmérő : 16-50mm).Széles körben alkalmazások : Ideális felvétel víz-tevékenységek képeket, mint a forgatás során, szörfözés, snorkeling, vagy búvár a víz alatt 40 méterre is használható alatt esős, havas, szeles, poros vagy sáros körülmények között.Egyszerű, biztonságos használat : Minden ház egyedileg vizsgált, hogy megakadályozzák, hogy bármely olyan baleset.Csak helyezze be a digitális fényképezőgépet a Tenger Békát, búvárkodás, hogy ha képes lesz arra, hogy a gyönyörű képeket, a mélység 40 méter/130 méter.A tökéletes élmény : lehet csatlakoztatni, hogy a flash,derítő fény,kezelni, illetve egyéb eszközök, adja meg 360 fokos teljes védelmet a kamera, egy példátlan fényképezés élményét.Amit kapsz : Seafrogs víz alatti ház, piros búvárkodás szűrő, csuklópánt, vállpánt, tartalék O vándor, felhasználói kézikönyv.Alkalmazandó modell : szakmai célja a Sony A6000 (szűrő átmérő : 16-50mm).

További részletek

A vevők választása