.

.

Cabilock Műanyag Ládákat 2db Hordozható Fürdőszoba Alatt Újrahasznosítás Mini Bin Kabinet Vödör Hivatal Háztartási Mosogató Fiók :

Cabilock Műanyag Ládákat 2db Hordozható Fürdőszoba Alatt Újrahasznosítás Mini Bin Kabinet Vödör Hivatal Háztartási Mosogató Fiók :

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

LÓG HULLADÉK KOSÁRA nagyon egyszerű, nem mosok, nem el értékes helyet a szobábanKIS MŰANYAG SZEMETES, Egyszerű design megfelel a modern család.Egyszerű design, könnyű találat otthoni dekoráció.HULLADÉK KONTÉNER a . Ezt a terméket készült masszív, műanyag, amelyet fel lehet használni egy ideig.Tökéletes otthoni használatra, mint például a konyha, fürdőszoba.FAL HULLADÉK KONTÉNERAlkalmas fürdőszoba, mosókonyha, konyha, nappali, hálószoba, iroda, valamint több.LÓG SZEMETESElegáns, modern stílusú, nagyon elegáns.fürdőszoba, lakás, iroda, stb.A csomag Lista 1 x kuka Jellemzők - Egyszerű design megfelel a modern család.Egyszerű design, könnyű találat otthoni dekoráció. - Használni, mint a szemetes is a konyhába, hogy helyet szemetet a ház rendezett. - Ez nagyon egyszerű, nem mosok, nem foglal el értékes helyet a szobában. - Ez a termék készült masszív, műanyag, amelyet fel lehet használni egy ideig. - Anyaga : műanyag. - Ez esetben, hogy a konyha, szekrény ajtókat, majd más helyen.Áruk Informationwall Hulladék Konténer, Valamint azt is, hogy van egy elég nagy kapacitás.kis műanyag szemetes, Ez egy jól felépített hulladék konténer.lóg szemetes fedéllel, valamint falra szerelt kivitel, elhelyezésére triviális dolgok, díszíteni a haza.lóg hulladék kosár Tökéletes otthoni használatra, mint például a konyha, fürdőszoba.Hulladék Konténer Készült műanyag, fogantyúval, könnyen használható.

További részletek

A vevők választása