.

.

HROYL Női&Lányok Latin Salsa társastánc Cipő,ZU-QJW1018-1022

HROYL Női&Lányok Latin Salsa társastánc Cipő,ZU-QJW1018-1022

HUF 5669.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Importált ❤️Külső anyag : A felső készült kiváló minőségű selyem szatén, strassz.A nemes anyag jobban mutatják a varázsát a színpadon.Talpbetét, a talpát : Készült magas minőségű velúr, csúszásmentes, antisztatikus, csendes hatások, meg tudja mutatni elegáns táncolni a színpadon.Záró módszer : cipzár-típus záró módszer, stabil, kényelmes. ❤️ Alkalmazandó csoportok : a nők, a gyermekek, a lányok, a tanárok tánc, tánc diákok, tánc értékelés oktatók, stb.
Hatály : belső tánc, mint például a tánc, gyors salsa, Latin, keringő, foxtrott, rumba, cha cha, hinta, disco, samba, jive, tangó, flamenco, koppintson vagy egyéb különleges alkalom, mint képzési központ a esküvők, partik vagy tánc, stb. ❤️ Szállítás : mivel ez a nemzetközi logisztika, a közlekedés, a város rendszerint 7 19 nap.Köszönöm szépen a megértést, majd elnézést kérünk a kellemetlenségért. ❤️ Méret : tánc cipő különböznek a normál, sport cipő.Meg kell, nagy kényelmet, ezért a választás a méret nagyon fontos.Az intézkedés a hossza, illetve szélessége a lábát, mielőtt rendel, akkor nézze meg a mérettáblázat venni.Ha nem tudod, hogyan válassz, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ❤️Megjegyzés : 1. Kis színes különbségek miatt előfordulhat, hogy a szín a tükröződést a képernyőn, világítás, háttér, stb. Lehet, hogy 0,5 cm különbségek miatt kézi mérés. ❤️Külső anyag : A felső készült kiváló minőségű selyem szatén, strassz.A nemes anyag jobban mutatják a varázsát a színpadon.Talpbetét, a talpát : Készült magas minőségű velúr, csúszásmentes, antisztatikus, csendes hatások, meg tudja mutatni elegáns táncolni a színpadon.Záró módszer : cipzár-típus záró módszer, stabil, kényelmes. ❤️ Alkalmazandó csoportok : a nők, a gyermekek, a lányok, a tanárok tánc, tánc diákok, tánc értékelés oktatók, stb.
Hatály : belső tánc, mint például a tánc, gyors salsa, Latin, keringő, foxtrott, rumba, cha cha, hinta, disco, samba, jive, tangó, flamenco, koppintson vagy egyéb különleges alkalom, mint képzési központ a esküvők, partik vagy tánc, stb. ❤️ Szállítás : mivel ez a nemzetközi logisztika, a közlekedés, a város rendszerint 7 19 nap.

További részletek

A vevők választása