.

.

SAISN Ajtó Megerősítés Zár, Retesz Hinta Bár Lock Biztonsági Bejárati Ajtó Zárak Gyerekeknek Sűrűsödik Szilárd Alumínium Ötvözet (Fekete)

SAISN Ajtó Megerősítés Zár, Retesz Hinta Bár Lock Biztonsági Bejárati Ajtó Zárak Gyerekeknek Sűrűsödik Szilárd Alumínium Ötvözet (Fekete)

HUF 3.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A [Single lock, Double-layer fix] Fordítsa lock célja a biztonsági alkalmazások, a csúszó csavarok, lakat lyukak, dupla fix, amely megbízható védelmet, valamint megakadályozza, hogy a behatolókatHa erős a szél, a másik a reteszt is megakadályozhatja, hogy az ajtó illetve ablak megnyitása. [Masszív, Tartós] flip retesz készült kiváló minőségű szilárd 304 rozsdamentes acél valamint a megnövekedett vastagsága, így a zár ellenáll a nagy terhelés, illetve nem könnyen deformálódik.Abban az esetben, ha a vészhelyzet, a zárat könnyedén nyitva, belülről.A Flip Zár biztosítja az egyszerű biztonsági hozzáférés, ablakok, szekrények, kerítések, valamint több.Garantált minőség, hosszú élettartam, stabil, tartós. [Kompakt méret, Extra vastag]kompakt, nagy teljesítményű ajtó zárak, hogy nekik tökéletes beltéri használatra, otthoni dekoráció, míg az extra-vastag, rozsdamentes acél, ellenáll akár 200 fontot.A szép kivitelben, fejezd be, hogy a fül a csavarok elegáns, elegáns, ellenálló a karcolásokkal szemben, korrózió, valamint a rozsda, biztosítva azt, hogy ezek kevésbé hajlamos a rozsda, vagy oxidáció pedig tovább tart. [Könnyű telepíteni, illetve Fenntartani], Kérjük, ellenőrizze, hogy az ajtó keret flush!A lakat biztonsági zár van csatlakoztatva, hogy a rögzítő csavarokat.Egyszerűen használja a gyakorlat, hogy felmászik a lakat, zár az ajtó, szekrény, vagy ablak.A folyamat nagyon egyszerű, szinte minden háztulajdonos a munka könnyedén. [Biztonsági ajtó], Amely további biztonsági ajtó védelem a gyermekek otthon. A [Single lock, Double-layer fix] Fordítsa lock célja a biztonsági alkalmazások, a csúszó csavarok, lakat lyukak, dupla fix, amely megbízható védelmet, valamint megakadályozza, hogy a behatolókat.Ha erős a szél, a másik a reteszt is megakadályozhatja, hogy az ajtó illetve ablak megnyitása. [Masszív, Tartós] flip retesz készült kiváló minőségű szilárd 304 rozsdamentes acél valamint a megnövekedett vastagsága, így a zár ellenáll a nagy terhelés, illetve nem könnyen deformálódik.Abban az esetben, ha a vészhelyzet, a zárat könnyedén nyitva, belülről.

További részletek

A vevők választása