.

.

Hapivida Kehely Serleg Bort, 50ml/1.75 oz Réz pohár Bor Gravírozás Veterán Virág Dombornyomott Bor, Likőr Kupa Bronz Középkori Decor (L)

Hapivida Kehely Serleg Bort, 50ml/1.75 oz Réz pohár Bor Gravírozás Veterán Virág Dombornyomott Bor, Likőr Kupa Bronz Középkori Decor (L)

HUF 1169.10

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?Méret Specifikáció -a méretei A két pohár bor vagy 36 x 1,9 x 1,9 hüvelyk 2,9 x 1.Kérjük, tekintse meg a méret még a vásárlás előtt.Az igazi elem kisebb lehet, mint gondolnád. ?Vintage Style - Talpas Kehely, egy retro íze lehet javítani mindenki a szociális ivás tapasztalat.A termék tartani a bor vagy más ital az ideális frissítő hőmérséklet. ?Széles Alkalmazások - A vintage a serleg nem csak egy pohárral iszom, de inkább a bárban, otthon dekoráció.Bronz boros kupa alkalmas minden konyha, haza, bár. ?Tökéletes Ajándék - A vintage stílusú réz pohár ivóvíz tökéletes ajándékozás vagy a kijelző a tökéletes ajándék minden alkalomra, főleg esküvőkön. ?Gyönyörű, Tartós - Egy nagy serleget tökéletes egy középkori érzem magam.Alkalmas a fogyasztói tej, bor, gyűjtése díszek, stb. ?Méret Specifikáció -a méretei A két pohár bor vagy 3.6 x 1,9 x 1,9 hüvelyk 2,9 x 1.Kérjük, tekintse meg a méret még a vásárlás előtt.Az igazi elem kisebb lehet, mint gondolnád. ?Vintage Style - Talpas Kehely, egy retro íze lehet javítani mindenki a szociális ivás tapasztalat.A termék tartani a bor vagy más ital az ideális frissítő hőmérséklet. ?Széles Alkalmazások - A vintage a serleg nem csak egy pohárral iszom, de inkább a bárban, otthon dekoráció.Bronz boros kupa alkalmas minden konyha, haza, bár. ?Tökéletes Ajándék - A vintage stílusú réz pohár ivóvíz tökéletes ajándékozás vagy a kijelző a tökéletes ajándék minden alkalomra, főleg esküvőkön. ?Gyönyörű, Tartós - Egy nagy serleget tökéletes egy középkori érzem magam.Alkalmas a fogyasztói tej, bor, gyűjtése díszek, stb.Nagy : Kapacitás : 50ml/1.75 oz, Magasság : 9.6 a, Szélesség : 4, 8 cm/1.Kicsi : Kapacitás : 25ml/0.87 oz, Magasság : 7.

További részletek

A vevők választása