.

.

soobu akvárium Levegő Buborék, Akvárium Oxigén Szivattyú Tartozék Levegő Buborék Levegőztető Cső Buborék Fal Csőbe, az akvárium Akvárium

soobu akvárium Levegő Buborék, Akvárium Oxigén Szivattyú Tartozék Levegő Buborék Levegőztető Cső Buborék Fal Csőbe, az akvárium Akvárium

HUF 0.33

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

A levegő buborékok, az egyenruha, az oldott oxigén a víz emelkedett, alkalmas a mindkét víz, tengervízA buborék csövek lehet hosszabbítani, dupla cső könnyen meg lehet kapcsolódik a műanyag csatlakozó, így lehet csatlakoztatni őket egy megfelelő hosszúságú, hogy megfeleljen a hossza az akvárium.Készült magas minőségű anyag, nem mérgező, biztonságos, tartós, valamint környezetbarát.Erős tapadókorong, lehet, hogy szilárdan rögzítse a buborék cső falán akvárium, a buborék cső nem úszik a víz, praktikus, tartós.Könnyen telepíthető, valamint a levegő belépési fej lehet szerelni könnyen tisztítás, miközben beszívott levegő szabadon. Készült magas minőségű anyag, nem mérgező, biztonságos, tartós, valamint környezetbarát. Könnyen telepíthető, valamint a levegő belépési fej lehet szerelni könnyen tisztítás, miközben beszívott levegő szabadon. A buborék csövek lehet hosszabbítani, dupla cső könnyen meg lehet kapcsolódik a műanyag csatlakozó, így lehet csatlakoztatni őket egy megfelelő hosszúságú, hogy megfeleljen a hossza az akvárium. Erős tapadókorong, lehet, hogy szilárdan rögzítse a buborék cső falán akvárium, a buborék cső nem úszik a víz, praktikus, tartós. A levegő buborékok, az egyenruha, az oldott oxigén a víz emelkedett, alkalmas a mindkét víz, tengervíz.Tulajdonságok : Leírás : A buborék cső készült magas minőségű anyag, nagyon biztonságos, tartós.A levegő buborékok, az egyenruha, az oldott oxigén a víz emelkedett, de alkalmas arra, hogy segítségével mind a víz, tengervíz.Könnyen telepíthető az akvárium, valamint könnyű szétszedni, könnyen tisztítás.A buborék csövek lehet hosszabbítani, hogy megfeleljen a hossza úgy akvárium, gyakorlati használata.Erős tapadókorong is szilárdan a cső, az cső nem úszik a víz.Egy ilyen nagy buborék cső, érdemes megvenni az akváriumban!Jellemzők : 1. Készült magas minőségű anyag, nem mérgező, biztonságos, tartós, valamint környezetbarát. Könnyen telepíthető, valamint a levegő belépési fej lehet szerelni könnyen tisztítás, miközben beszívott levegő szabadon. A buborék csövek lehet hosszabbítani, dupla cső könnyen meg lehet kapcsolódik a műanyag csatlakozó, így lehet csatlakoztatni őket egy megfelelő hosszúságú, hogy megfeleljen a hossza az akvárium.

További részletek

Description:
Our bubble tube is made of high-quality material, very safe and durable. Its air bubbles is uniform and the dissolved oxygen in water is increased, and it is suitable for using in both water and seawater. Easy to install in your fish tank, and also easy to disassemble for easily cleaning. The bubble tubes could be extended to meet the length of you fish tank, practical to use. Strong suction cup also can firmly fixed the tube, the tube won't float on the water. Such a great bubble tube, worth buying for your fish tank!:
Features:
1. Made of high-quality material, non-toxic, safe, durable and also environmental friendly. :
2. Easy to install and the air inlet head could be disassembled for easily cleaning, keeping air intake freely.:
3. The bubble tubes could be extended, double tubes could be easily connected by the plastic connector, so you could connect them into a suitable length to meet the length of your fish tank.:
4. With strong suction cup, it could firmly fix the bubble tube on the wall of fish tank, the bubble tube won't float on the water, practical and durable.:
5. The air bubbles is uniform and the dissolved oxygen in water is increased, suitable for using in both water and seawater.:
6. Can help to extend the life of :
A vevők választása