.

.

CghhDY Vízálló Ponyva, Átlátszó Kültéri Ponyva, Hőszigetelés Ponyva Lap Tornácok, Pergola, testre Szabható (Szín : Átlátszó Méret : 6x2m )

CghhDY Vízálló Ponyva, Átlátszó Kültéri Ponyva, Hőszigetelés Ponyva Lap Tornácok, Pergola, testre Szabható (Szín : Átlátszó Méret : 6x2m )

HUF 15716.70

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ A PIACON】Átlátszó műanyag ponyva, A függöny használni a tartós PVC-szövet (szakadás, ellenálló, rugalmas ellenálló, égésgátló), hogy biztosítsa az összes-időjárás elleni védelem, 100% vízálló, eleget tudnak semmilyen amely szüksége van 【ROBUSZTUS, TARTÓS】A kerti pavilon függöny nagyon erős, Vastag, 0.3 mm, anyag, puha, kemény, ellenálló, hogy a feszültség kopás.Nem csak kibírja a vihar, felhőszakadás, hóban, hatékonyan különíteni a hideg kinti szélben, de azt is tartani, hogy a belső meleg. 【MINDEN IDŐJÁRÁSI VÉDELEM】Kezelni a külső tér, a teraszok, tornácok, hogy a pavilonok, stb, Ez az anyag megakadályozza eső, hó, napsütés, majd a szennyeződés, valamint nem törik még, hogy a hideg időjárás. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Titkosító rozsda-bizonyíték, a mosógép, a távolság körülbelül 1.3 ft(40cm), Nem rozsdás, nem reped, nem kár, a függöny könnyen lefagy, de könnyen szét. 【SZÉLES alkalmazási】Ez akasztható, kert, pázsit, sátrak, tetők, teraszok, pergola kiterjed, kemping sátor, autó üléshuzat, pavilonok, háztartási ponyvát, stb.Azt is fel lehet használni, amely elem a fa, hajók, szemek, néhány felszerelés. 【TÖKÉLETES MINŐSÉGŰ A PIACON】Átlátszó műanyag ponyva, A függöny használni a tartós PVC-szövet (szakadás, ellenálló, rugalmas ellenálló, égésgátló), hogy biztosítsa az összes-időjárás elleni védelem, 100% vízálló, eleget tudnak semmilyen amely szüksége van. 【ROBUSZTUS, TARTÓS】A kerti pavilon függöny nagyon erős, Vastag, 0.3 mm, anyag, puha, kemény, ellenálló, hogy a feszültség kopás.Nem csak kibírja a vihar, felhőszakadás, hóban, hatékonyan különíteni a hideg kinti szélben, de azt is tartani, hogy a belső meleg. 【MINDEN IDŐJÁRÁSI VÉDELEM】Kezelni a külső tér, a teraszok, tornácok, hogy a pavilonok, stb, Ez az anyag megakadályozza eső, hó, napsütés, majd a szennyeződés, valamint nem törik még, hogy a hideg időjárás. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Titkosító rozsda-bizonyíték, a mosógép, a távolság körülbelül 1.3 ft(40cm), Nem rozsdás, nem reped, nem kár, a függöny könnyen lefagy, de könnyen szét. 【SZÉLES alkalmazási】Ez akasztható, kert, pázsit, sátrak, tetők, teraszok, pergola kiterjed, kemping sátor, autó üléshuzat, pavilonok, háztartási ponyvát, stb.

További részletek

A vevők választása