.

.

Alkalmas Subaru BRZ 2022 oldalon karosszéria igazi szénszálas dekorációs matrica, autó tartozékok (Matt fekete szén-rost)

Alkalmas Subaru BRZ 2022 oldalon karosszéria igazi szénszálas dekorációs matrica, autó tartozékok (Matt fekete szén-rost)

HUF 3.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

?【Vonatkozó modellek】 : autóalkatrész kompatibilis a Subaru BRZ 2022, autó eredeti méret testreszabása ?【Hatékony Védelmet】 : Ez a termék állítva az oldalon fender a kocsiból, hogy díszítse a kocsit, javítja a monoton megjelenése az eredeti kocsi, a kocsi jól néz ki, high-end, valamint luxus. ?【Magas Minőségű Anyag】 : kiváló minőségű szénszálas anyag.A felületen tiszta, puha, könnyű, tartós, karcálló.Biztosítani high-end, divatos dekoráció stílusát, a kocsi, valamint védi az autó külső sérülés. ?【Könnyen Telepíthető】 : A termék dekoráció könnyű telepíteni, illetve használni,.Tisztítsák meg a telepítési idő előtt, tartsa úgy a készüléket a helyére, majd rögzítse. ?【Ügyfélszolgálat】 : nyújtunk 24 hónap minőségbiztosítási szolgáltatást.Ha bármilyen kérdése van a termékekkel előtt, vagy a vásárlás után, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Fogjuk vissza 24 órán belül.Telepítés módja : 1) A tételek vissza auto ragasztó ragasztó. 2) Tisztítsa meg a suface, ahol szeretné, hogy a botot.Tartsa száraz, tiszta. 3) Kérjük, ne nyomja meg erősen, különösen a szélek legalább 2 perc telepítése után. 4) Ha az időjárás hideg.Kérjük, használja a hajszárító(forró levegőt fúj)annak érdekében, hogy a legjobb kapcsolat. 5) ne érintse meg a vizet, majd Tartsa száraz után már telepíteni legalább 72 órával.Vagy ez lesz könnyű le nem esik.Minden megrendelést szállítjuk 24 órán belül!Ha Segítségre van Szüksége Vagy Kérdése Van a Maga Érdekében, Kérjük lépjen velünk Kapcsolatba, Reméljük, Hogy Soha nem zhe kell,de ha igen,a szolgáltatás barátságos, gondtalan.

További részletek

A vevők választása