.

.

Yencoly Boksz Képzési boxzsák, Vászon boxzsák Szett Homokzsák/Fém Lánc/Hook/Karabiner, Tökéletes Fejlődő Kezét, Lábát Technika(Zöld 1m)

Yencoly Boksz Képzési boxzsák, Vászon boxzsák Szett Homokzsák/Fém Lánc/Hook/Karabiner, Tökéletes Fejlődő Kezét, Lábát Technika(Zöld 1m)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

【VÉDI A ÖKÖL】Jó minőségű oxford szövet anyag kopásálló, tartós az éves felhasználás, PU folt a középső, amely elég ravasz, hogy megvédje a kezét a kopás hozza kényelmesebb lyukasztó tapasztalatA kéz, pakolások is védi a csukló vagy kéz ízületei. 【SOKK ELNYELŐ】A sport-edzés sandbag üres, könnyen hordozható, raktározás, tedd a dolgokat, mint a rongy, látta, por, homok, bab.Miután párnázott, a homokzsák képes elnyelni a sokk, hogy csökkentse a hatások, valamint védi a csontokat. 【KÖNNYŰ LÓGNI】A varrás szilárd, finom, nem kell aggódni volna szét, vagy szakadás.Fém csatok is stabilan csatlakoztassa a homokzsák, majd fém lánc.Cipzár pecsét, kényelmes, biztonságos.A fém lánc robusztus, nagy teljesítményű maradsz, fal vagy más nehéz tárgyat. 【HATÉKONY TELJESÍTMÉNY】Tökéletes fejlődő kezét, lábát technika, valamint az épület egy szép test.Gyorsan javítja a metabolikus kondicionálás, valamint növelni a teljes sovány izomtömeg gyorsabb, hatékonyabb, mint a hagyományos ingyenes súly edzések. 【AGGÓDJ-INGYENES SZOLGÁLTATÁS】hisszük, hogy a magas minőségű boksz punch bag teszi, hogy nagyon elégedett.Ha nem vagy 100% - ig elégedett a boksz punch bag tesszük fel, hogy egy pillanat alatt teljes visszatérítést.Törődünk az örömöt, hogy minden ügyfél, aki megveszi a boksz punch bag. 【VÉDI A ÖKÖL】Jó minőségű oxford szövet anyag kopásálló, tartós az éves felhasználás, PU folt a középső, amely elég ravasz, hogy megvédje a kezét a kopás hozza kényelmesebb lyukasztó tapasztalat.A kéz, pakolások is védi a csukló vagy kéz ízületei. 【SOKK ELNYELŐ】A sport-edzés sandbag üres, könnyen hordozható, raktározás, tedd a dolgokat, mint a rongy, látta, por, homok, bab.Miután párnázott, a homokzsák képes elnyelni a sokk, hogy csökkentse a hatások, valamint védi a csontokat. 【KÖNNYŰ LÓGNI】A varrás szilárd, finom, nem kell aggódni volna szét, vagy szakadás.Fém csatok is stabilan csatlakoztassa a homokzsák, majd fém lánc.Cipzár pecsét, kényelmes, biztonságos.A fém lánc robusztus, nagy teljesítményű maradsz, fal vagy más nehéz tárgyat. 【HATÉKONY TELJESÍTMÉNY】Tökéletes fejlődő kezét, lábát technika, valamint az épület egy szép test.

További részletek

A vevők választása