.

.

USB-C Női USB 3.0 Férfi Adapter (2Pack) Kompatibilis A JBL Túra Egy Multi használható konvertáló hozzá Funkciók, mint Például a Billentyűzet,pendrive,egér,stb.(Fekete)

USB-C Női USB 3.0 Férfi Adapter (2Pack) Kompatibilis A JBL Túra Egy Multi használható konvertáló hozzá Funkciók, mint Például a Billentyűzet,pendrive,egér,stb.(Fekete)

HUF 8892.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

Az USB On-the-Go⭐ : Dugó, valamint Kompatibilis a JBL Túra Egy kiderül, USB-port USB-be C-port USB C perifériák, hogy a készülék az USB-A port-ben épültEz lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa telefonok, tablet, pendrive, egér, csomópontok, illetve más, USB-port. ?【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : Nincs szükség telepítésre.Egyszerűen csatlakoztassa a munkát.Szuper kis ragaszkodni EGY USB portok minden alkalommal.Ez az adapter nem továbbít semmilyen videó jeleket.Például, nem lehet használni, hogy csatlakoztasson usb-c-hdmi adaptert. ?【GYORS, STABIL】 : Ajánlat USB 2.0 adatátviteli sebesség akár 480 Mbps támogatja a maximum elég teljesítmény töltés.Kérjük jegyezni : nem javasolt vásárolni, ez az adapter a Magsafe töltő, kivéve, ha a hálózati adapter biztosítja a teljes 25 W teljesítmény, vagy magasabb. ?【HORDOZHATÓ, KOMPAKT】 : Kicsi, vékony, tartós, nagy teherbírású lehetővé teszi, hogy tovább vagy bedugni sehova, hogy az USB-C Corders.Hogy 2pack segít, mindig elérhető, mivel úgy tervezték, könnyű hordozni, valamint kibír a készülék. ?【TARTÓS, MEGBÍZHATÓ】 : Kiváló minőségű alumínium esetében az adapter is átesett a fáradtság vizsgálat hajlító -, illetve bebizonyosodott, hogy alkalmas legyen a használat.Az USB On-the-Go⭐ : Dugó, valamint Kompatibilis a JBL Túra Egy kiderül, USB-port USB-be C-port USB C perifériák, hogy a készülék az USB-A port-ben épült.Ez lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa telefonok, tablet, pendrive, egér, csomópontok, illetve más, USB-port. ?【KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ】 : Nincs szükség telepítésre.Egyszerűen csatlakoztassa a munkát.Szuper kis ragaszkodni EGY USB portok minden alkalommal.Ez az adapter nem továbbít semmilyen videó jeleket.Például, nem lehet használni, hogy csatlakoztasson usb-c-hdmi adaptert. ?【GYORS, STABIL】 : Ajánlat USB 2.0 adatátviteli sebesség akár 480 Mbps támogatja a maximum elég teljesítmény töltés.Kérjük jegyezni : nem javasolt vásárolni, ez az adapter a Magsafe töltő, kivéve, ha a hálózati adapter biztosítja a teljes 25 W teljesítmény, vagy magasabb. ?【HORDOZHATÓ, KOMPAKT】 : Kicsi, vékony, tartós, nagy teherbírású lehetővé teszi, hogy tovább vagy bedugni sehova, hogy az USB-C Corders.

További részletek

A vevők választása