.

.

FACMAS cipősszekrény Cipős Szekrény Haza Bejegyzés Cipős Szekrény, Nappali bejárat Tároló partíció Tároló Szekrény Cipős Polc (Méret :

FACMAS cipősszekrény Cipős Szekrény Haza Bejegyzés Cipős Szekrény, Nappali bejárat Tároló partíció Tároló Szekrény Cipős Polc (Méret :

HUF 1.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

1 Három szélességben igényeinek kielégítésére különböző családok .Réteges tároló, racionális használata minden területen besorolása, valamint tároló.Állítható nyílás kialakítása teszi a partíciókat, rugalmas, állítható közöttük, mely állítható, hogy a megfelelő magasság, szög szerint a különböző stílusok cipők maguktól, megoldása, a tárolás, a különböző típusú cipő. A cipős szekrény felső polcon helyezhetők el, a dekoratív, praktikus tárgy, ami kényelmes, hogy menjen ki. Tároló fiók design, akkor tegye a hordozható tárgyakat, kulcsokat, zsebkendő, pénztárca, stb. kényelmes tárolási ki az ajtókat, hogy vegye fel. A terület le a földre egy 16cm magas nyílt területen lehet elhelyezni a közös papucs, higiéniai, anélkül, hogy zsákutca. Három szélességben igényeinek kielégítésére különböző családok .Réteges tároló, racionális használata minden területen besorolása, valamint tároló.Állítható nyílás kialakítása teszi a partíciókat, rugalmas, állítható közöttük, mely állítható, hogy a megfelelő magasság, szög szerint a különböző stílusok cipők maguktól, megoldása, a tárolás, a különböző típusú cipő. A cipős szekrény felső polcon helyezhetők el, a dekoratív, praktikus tárgy, ami kényelmes, hogy menjen ki. Tároló fiók design, akkor tegye a hordozható tárgyakat, kulcsokat, zsebkendő, pénztárca, stb. kényelmes tárolási ki az ajtókat, hogy vegye fel. A terület le a földre egy 16cm magas nyílt területen lehet elhelyezni a közös papucs, higiéniai, anélkül, hogy zsákutca.Ez egy tágas, cipős szekrény elég hely, hogy tárolja a különböző típusú cipő, meg egy nagyobb területi egység tárolja nagy cipő.Termék Leírás : cipő-állvány, tároló állvány, cipős szekrény, furniture Product Név : Cipő Cabinet Size : (kizárólag hivatkozás, kérjük, erősítse meg a méret a vásárlás előtt!) . Kérjük, az intézkedés a szükséges termék mérete vásárlás előtt, hogy elkerüljük a nem megfelelő méretű a vásárlás után. Az elemeket a termék fotók más, mint képkeretek nem tartalmazza. Kérjük, vegye ki óvatosan, hogy ne veszítsem el, vagy karcolás. Kérjük, vegye figyelembe, hogy lehet, hogy a kis színes különbség oka, hogy különböző monitorok, kérlek, értsd meg.

További részletek

A vevők választása