.

.

MISUD Koporsót a műköröm, francia Balerina Hamis Körmök, Fényes Meztelen Teljes Borító műköröm, Napi Használatra (Rózsaszín)

MISUD Koporsót a műköröm, francia Balerina Hamis Körmök, Fényes Meztelen Teljes Borító műköröm, Napi Használatra (Rózsaszín)

HUF 2.00

Áruk mennyisége
Kérésre elérhető

✨[Jó MINŐSÉG] - A francia körmök készülnek, kiváló minőségű ABS anyagbólMűköröm nélkül a veszélyes kémiai folyamat, amely nem károsítja a körmöket, majd erős ahhoz, hogy az utolsó 1-3 hét. ✨[DESIGN] - 20db a műköröm.A műköröm által Nem mérgező akril, környezetvédelmi, nem fáj a kezem, kiváló minőségű, könnyen kezelhető. (1*kétoldalas ragasztószalag & 1*Fa Bot & 1*körömreszelő & 1*Pamut Darab. ?[TÖBB ALKALMAZÁS] - A műköröm nagy, mind a szakmai köröm szakember vagy köröm gyakorlat, amely alkalmas a köröm szalonok pedig DIY köröm otthon, tökéletes ajándék a barátaim, a családom , a feleségem, valamint kiváló a Felek/Esküvő/Jelmez bál/Halloween/Karácsonyi/stb. ?[IDŐ] - Csak 3 perc.Hamis köröm minták, lehet ugyanaz a hatása jó egyedül, hanem a kiadások fél óra fizetem a drága manikűr szolgáltatás a köröm szalon. ✨[100% - os ELÉGEDETTSÉGI] - Ön elégedettsége a legfontosabb számunkra.Ha valamilyen okból nem teljesülnek, vagy ha valami hiányzik, vagy hibás, kínálunk egy 30 napos pénz vissza védelmi mechanizmus.Mi lehet a probléma, hogy egy teljes vételárat, vagy egy új műköröm. *MISUD SZÉPSÉG részt vett termelő köröm &kiegészítő termékek sok-sok évig.2015-ben kezdődik, hogy exportáló, hogy a termékeink globális ügyfelek.

További részletek

A vevők választása